Latest Instagrams
lauantai 13. tammikuuta 2018

MIKSI KOREALAINEN KOSMETIIKKA?

Jos olette lukeneet aiemmat postaukset, tiedätte ehkä että olemme kaverini kanssa perustaneet yrityksen. Verkkokauppamme myy korealaista kosmetiikkaa ja vaikka meillä on verkkokaupassa oma blogi (KLIK), ajattelin lyhyesti kirjoittaa tännekin korealaisesta kosmetiikasta. Minun vessan kaapit alkaa nimittäin olemaan täynnä korealaista kosmetiikkaa :D Kuvaan lähiaikoina videon tuotteista joita käytän! Jos teitä kiinnostaa lukea korealaisesta kosmetiikasta enemmän, tsekatkaa Beautykon blogi säännöllisesti :)

K-Beauty on käsitteenä vallannut kosmetiikan maailmanmarkkinat. Korean tunnetuimpien brändien liikkeet ovat jo tuttu näky Manhattanin katukuvassa, mutta Suomessa ilmiö tekee vasta tuloaan. Tässä 5 syytä, miksi maailma on haltioissaan korealaisesta kosmetiikasta.
  1. Huippulaatua hyvään hintaan
Korealaiset kosmetiikkabrändit ovat tunnettuja sekä laadukkaista tuotteistaan että myös edullisista hinnoistaan. Länsimaalaisessa kosmetiikassa kasvipohjaisia ainesosia ja mineraaleja sisältäviä tuotteita myydään yleisesti ”premium” hintaan – korealaisessa kosmetiikassa nämä ainesosat ovat arkipäivää, jolloin hinnat eivät ole kohonneet pilviin. Kovan kilpailun tuloksena brändit tuovat markkinoille jatkuvasti uusia luonnonmukaisia tuotteita, jonka ansiosta kuluttaja kohtaa useammin valinnanvaikeuden kuin kirpeän hinnan.
  1. Maailmanluokan tuotekehitystä
Koreasta on 2000- luvulla kehittynyt kosmetiikkateollisuuden mekka, jossa kilpailu käy kuumana. Jopa 90% alan innovaatioista tulee Koreasta ja kovan kilpailun ajamana brändit panostavat miljoonia tuotekehitykseen. Nämä innovaatiot rantautuvat länsimaalaiseen kosmetiikkaan yleensä vasta vuosia jälkeenpäin. Ainutlaatuiset ainesosat yhdistettynä laatuun, tekevät k-kosmetiikasta alansa ehdottoman ykkösen, jota ei kannata jättää kokeilematta.
 
  1. Oikeasti luonnollista
Koreassa luonnollisuus tarkoittaa oikeasti luonnollista. Siinä missä länsimaissa 1%  kasviuutetta tarkoittaa luonnollisuutta, Koreassa luonnollisen raaka-aineen pitoisuus voi olla jopa 95%. Kovan kilpailun keskellä uusia ainesosia ja yhdistelmiä etsitään koko ajan; oletko jo kokeillut esimerkiksi vihreä tee -voidetta, hunajaseerumia tai etananaamioita?
  1. Kokonaisvaltaista hyvinvointia
Koreassa ihonhoitotuotteisiin panostamista pidetään itsestäänselvyytenä. Jo nuoressa iässä aloitettua ihonhoitorutiinia korostetaan yhtenä kauneuden kulmakivistä, jonka tulokset näkyvät pitkään. Siinä missä Suomessa keskitytään ”kaikki samassa paketissa”- tuotteisiin, saattaa korealaiseen ihonhoitorutiiniin kuulua kymmenen eri vaihetta ja jokaiseen löytyy oma tuotteensa. Kun liikaa ominaisuuksia yritetään yhdistää samaan tuotteeseen, ei ihonhoitotuotteita löydy juuri oikeaan tarpeeseen. 
  1. Esteettisesti silmää hiveleviä tuotteita
Jos käytät sitä joka päivä, eikö olekin pelkkää plussaa, että se miellyttää myös silmääsi?
Laadukkaiden ja ainutlaatuisten ainesosien lisäksi k-kosmetiikka hemmottelee käyttäjiään esteettisesti kauniilla pakkauksilla, joita on sekä kiva katsella, että myös helppo käyttää. Korealaisella kosmetiikalla on tarjota jokaiseen makuun erilaisia tuotteita, etsit sitten jotain söpöä ja vaaleanpunaista tai jotain hienostunutta ja eleganttia.
Oletko jo testannut korealaista kosmetiikkaa? Mitä brändejä suosit? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe