Latest Instagrams
tiistai 19. joulukuuta 2017

VUODEN 2017 TAVOITTEET

Tästä on jo muodostunut mulle perinne, listata kuluva vuosi sekä suunnitella seuraavaa. Mulla on tässä auki "Vuonna 2017" -postaus. 

Tässä oli vuoden 2017 tavoitteeni: 

- Aion ottaa lisää lävistyksiä. Itse asiassa tämän toteutinkin eilen, mutta tarkoitukseni olisi ottaa ainakin yksi tai kaksi vielä lisää ;)  

CHECK! Otin kolme uutta, kaksi tragusta ja yhden ruston lisää.

- Ottaa tatuoinnin. Tätä oon suunnitellut niiin kauan ja nyt olen vihdoin päättänyt kuvankin! Ajankohtaa tatuoimiselle en vielä kyllä tiedä. 

CHECK!  Otin näitäkin kaksi, kumpaankin käteen.

P2050033.jpg

- Mennä naimisiin. 

CHECK! No menin ;)

- Lähteä pitkälle häämatkalle Aasiaan. 

CHECK! Oltiin kaksi viikkoa Thaimaassa, alunperin suunniteltiin kuukauden reissua mutta työkuviot ei sallineet kk reissua :(

- Panostaa enemmän blogiin, uudistaa blogi ja kuvata enemmän videoita. Tää on mulla ollut tavoitteena varmaan joka vuosi ja vaihtelevalla menestyksellä oon siinä onnistunut. 


Ei todellakaan onnistunut, videoita olen kyllä kuvannut enemmän mutta en kovin aktiivisesti.  


P4040009.jpg

- Tehdä 150 treeniä eli noin kolmisen treeniä viikkoon. Yleensä teen neljä treeniä viikkoon mutta en halua asettaa treenitavoitetta niin korkealle, että sitä ei pysty joka viikko toteuttamaan.  

Nope, loppuvuosi treenien kannalta on ollut kauheaa katseltavaa, oon ollut niin kiireinen että olen suosiolla skipannut treenejä hyvin paljon ja se näkyy kyllä olotilassa. (Jep, kiire on huono tekosyy)

- Vähentää Pepsi Maxin juontia ja juoda enemmän vettä (ei tule kuitenkaan toteutumaan, mutta tavoitteita on hyvä olla :D ) 

Ei toteunut :D

- Opiskella espanjaa. Oon kauan miettinyt että ois siistiä osata espanjaa edes vähän ja nyt kun ei ole kouluhommia, ajattelin alkaa opiskelemaan espanjaa edes vähän! 

Kyllä / Ei. Aloitin Espanjan sijaan Saksan opiskelun, jota on tarkoitus jatkaa tänä vuonna.

- Nähdä enemmän kavereita. Loppuvuodesta olin niin kiireinen että en ehtinyt näkemään kavereita juuri ollenkaan. Tavoitteena siis nähdä enemmän kavereita ja viettää mukavia iltoja viinin parissa ;) 

Kyllä!! Olen tänä vuonna nähnyt extra paljon kavereita <3 Tosin loppuvuodesta heikommin, sillä, again, kiire. 


P4120130.jpg

- Lukea 15 kirjaa. Täytyy parantaa viime vuodesta ;)


Luin 16! 

- Muuttaa. Johonkin. En tiedä vielä mihin. Ollaan asuttu tässä kämpässä syksyllä viis vuotta ja nyt on aika siirtyä tästä seuraavaan asuntoon, toivottavasti omaan. 


Ei toteutunut :( Tämä siirtyi tähän vuoteen ja on meillä Tomin kanssa yksi vuoden 2018 tärkeimmistä tavoitteista! 

Musta tuntuu, että kaikista tärkeimmät tavoitteet jäi toteuttamatta :D Okei, menin naimisiin, se on tärkeä mutta esim. treenaaminen jäi ihan totaalisesti loppuvuodesta ja muutto jäi toteuttamatta. Nämä ärsyttää mua suunnattomasti, erityisesti treenaaminen koska oon aina aktiivisesti treenannut niin nyt muutaman kk sluibailu ärsyttää ja kynnys lähteä treenaamaan nousee. No, tästä ei pääse kuin ylöspäin :D Seuraavaksi mun tavoitteita vuodelle 2018 ja vähän tarkempaa katsausta mun vuoteen! Näitä on niin kiva lukea sitten taas seuraavana vuonna! :) 

1 kommentti:

  1. No sinullahan toteutui moni kohta ihan mukavasti... toisin kuin vaikkapa minulla hehe :D

    Hyvää Joulua!

    http://sunna.fi./

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe