Latest Instagrams
tiistai 5. joulukuuta 2017

JOULUKUU

Aina kun bloggaamisesta on ollut pidempi tauko, tuntuu tosi vaikealta aloittaa uudestaan. Blogi on ollut mulla mielessä monta kertaa mutta en oo saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään. Tai suurempi ongelma on kuvien ottamisessa ja videoiden kuvaamisessa, sitä perhanan valoa kun ei ole. 

En voi käsittää, miten on jo joulukuu. Aika on mennyt niin nopeasti, uusi työ varmasti vaikuttaa asiaan kun tuntuu että työpäivät ja viikot vaan hujahtaa. Oon tykännyt uudesta työstä tosi paljon! On kuitenkin ollut tosi raskaat pari viikkoa kun on ollut kiire ja stressiä mutta onneksi mulla alkoi nyt vähän pidempi vapaa. Me nimittäin lähdetään torstaina Amsterdamiin! Jeeee! 

2017-12-05_08-22-16Me lähdetään reissuun neljästään; minä, Tomi, veljeni ja mun kaveri! Oon odottanut reissua jo kauan mutta mulla on ihan sellanen tunne, että tuolta reissusta ei hirveen levänneenä tulla takaisin :D

2017-12-05_08-22-36


Mulla on myös jo niin joulufiilis ja oon saanut Tomin houkuteltua katsomaan joululeffoja mun kanssa. Oon ostanut jo joululahjoja jo lokakuusta asti ja loput on tarkoitus ostaa Amsterdamista. Sunnuntaina laitettiin myös joulukoristeet ja joulukuusi. Meillä jäi käytännössä viime joulu väliin Nepalin reissun takia, joten nyt saan hössöttää joulusta ihan kunnolla ;) Töissä kuuntelen jo joululauluja ja mulla on joulukuusi töissäkin :D 

Toivottavasti Amsterdamissa on ihana joulufiilis! Palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe