Latest Instagrams
perjantai 15. joulukuuta 2017

AMSTERDAM

Meidän kotiinpaluu Amsterdamista ei mennyt ihan suunnitelmia mukaan. Meidän oli tarkoitus olla kotona sunnuntaina iltapäivällä, että olisi hyvin aikaa purkaa laukut ja valmistautua työviikkoon. No, olin kotona maanantaina aamulla ja menin käytännössä suoraan lentokentältä töihin. Meidän lento Amsterdamista Helsinkiin oli 6h myöhässä, joten myöhästyttiin meidän Oulun lennolta. Saakelin lumi. 

2017-12-09_08-57-41

Amsterdam oli kuitenkin erittäin kiva paikka, meillä ei tosin sää ollut oikein puolella ja reissun aikana satoi käytännössä koko ajan. Joko räntää tai vettä. Otin siis ihan säälittävän vähän kuvia ja videoita kuvasin varmaan n. 2min ajalta, joten hirveästi julkaistavaa ei ole :D Säälittävä saalis, ikinä en varmaan ole reissusta näin vähää ottanut kuvia ja videoita. Me ollaan Tomin kanssa aika hifistelijöitä mitä kuviin ja videoihin tulee, tykätään oikeasti kuvata ja mietitään aina kivoja kuvauspaikkoja. Oltiin kuitenkin veljeni ja kaverini kanssa reissussa, joten ei edes kehdannut koko ajan olla kuvaamassa. 


2017-12-09_08-56-59


2017-12-09_08-57-56

Me shoppailtiin, syötiin liikaa, istuttiin pubeissa ja haahuiltiin ympäri kaupunkia. Aika paljon aikaa meni shoppailuun ja iltahurvitteluihin. Sunnuntaina ja maanantaina kyllä huomasi olotilasta, että on tullut juhlittua ja syötyä huonosti. Sitä turvotuksen määrää... :D 

Ostokset taidan esitellä vielä erikseen, sillä niitä tuli jonkun verran ostettua! Amsterdamissa oli kyllä todella hyvät ostosmahdollisuudet, tuonne olisi voinut upottaa isonkin summan rahaa. Ei ainakaan jäänyt jouluostokset kauppojen määrästä kiinni, aika paljon tuli kyllä itselle ostettua joululahjoja.. :P Löysin muutaman huippulöydön! Käytiin myös Primarkissa kolmesti, kyllä kolmesti, koska siellä oli 5 kerrosta ja ihan mielettömästi porukkaa. :D 

Amsterdamiin menen kyllä ehdottomasti joskus uudelleen, mutta mielummin kesällä. Amsterdamissa ei ole samanlaisia joulumarkkinoita kuin vaikka Berliinissä ja Prahassa, joten enemmin joulun aikaan menisin johonkin, missä on kivat joulumarkkinat. Amsterdamissa kyllä käsittääkseni on joulumarkkinat, mutta ne alkaa vasta todella lähellä joulua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe