Latest Instagrams
keskiviikko 15. marraskuuta 2017

LIFE UPDATE

Moi pitkästä aikaa! Olen ollut ihan super kiireinen, joten blogin päivittäminen on jäänyt vähemmälle. Ensinnäkin, Beautykon verkkokauppa avautuu pian! Viimeistellään tällä hetkellä verkkokauppaa ja ollaan saatu ensimmäiset tuotteet. Jännittävää! Yrityksen aloitus on tietenkin vaatinut myös aika paljon byrokraattisia juttuja, joihin on tuhlaantunut aikaa ja hermoja. 

2017-11-15_07-31-11


2017-11-15_07-30-33

Luna on meidän virallinen laadunvalvoja ;)

Yrityksen lisäksi vaihdoin vielä työpaikkaa. Sain todella loistavan tilaisuuden kehittää osaamistani markkinoinnin saralla ja tänä maanantaina aloitin uudessa paikassa! Olen ollut muutaman päivän ihan loppu töiden jälkeen, sillä uuteen työhön sisälle pääseminen ottaa aina oman aikansa. Olen kuitenkin viihtynyt ihan super hyvin ja työ on ihan huippua. Tänään olin ekaa kertaa ihan energiaa täynnä ja lähdin jopa töiden jälkeen sushille keskustaan kaverin kanssa :D


2017-11-15_07-32-03

2017-11-15_07-31-23

Ja värjäsin hiukset! Minulla ei oo enää harmaata tukkaa! Kohta kuitenkin haluan värjätä tuon tumman tyven pois, haha. Hiukset näyttää muuten täysin eri värisiltä eri valossa. 

Huh, sellasta kuuluu mulle! Meillä lähenee myös jo Amsterdamin reissu ja oon ihan joulufiiliksissä. Olen ostanut jo ensimmäiset joululahjatkin... Koitan editoida myös uusimman videon asap, kuvasin viime viikolta vlogia :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe