Latest Instagrams
lauantai 21. lokakuuta 2017

BEAUTYKO - KOREALAISTA KOSMETIIKKAA

Olen muutamaan otteeseen vihjannut uudesta tulevasta yrityksestä. Se on pikkuhiljaa valmistumassa ja ajattelin nyt kertoa teille enemmän siitä. Perustamme siis ystäväni ja muutaman sijoittajan kanssa verkkokaupan, jossa tulemme myymään korealaista kosmetiikkaa. Olen pidemmän aikaa pohtinut verkkokaupan perustamista ja elokuussa keksimme yhdistää ystäväni tietämys ja innostus korealaisesta kosmetiikasta sekä minun innostus verkkokaupan perustamiseen. Ystäväni on asunut Koreassa ja tietää, että tuotteet ovat todella laadukkaita, luonnonmukaisia sekä edullisia! Niitä usein verrataan länsimaalaisiin "high end" -tuotteisiin - Dioriin, Lancomeen yms. Hinta on kuitenkin vain murto-osa niistä. Suomessa korealainen kosmetiikka ei ole hirveän tunnettua, siitä on muutamia blogikirjoituksia ja muutama verkkokauppa toimittaa Suomeen. 

Meidän ajatuksena on tarjota tuotteiden lisäksi paljon tietoa Koreasta, korealaisesta kosmetiikasta ja korealaisesta ihonhoidosta. Perustamme verkkokaupan kylkeen blogin, jossa jaamme enemmän tietoa tuotteista ja esimerkiksi korealaista 10-vaiheisesta ihonhoitorutiinista. 


Tulen varmasti jonkun verran täälläkin kertomaan korealaisesta kosmetiikasta ja kuvaamaan muutamia videoita Youtube -kanavalleni, mutta kannattaa seurailla myös Beautykon omia kanavia. Tällä hetkellä meillä on auki vasta Facebook-sivut, verkkokauppa on viimeisiä silauksia vaille valmis! Beautykon Facebook-sivut löydätte TÄÄLTÄ. Käykäähän tykkäämässä! :) 

EDIT: Verkkokauppa on nyt auki, tervetuloa ostoksille! www.beautyko.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe