Latest Instagrams
tiistai 12. syyskuuta 2017

WHATS GOING ON

Hellurei! Tuntuu taas ikuisuudelta kun viimeksi höpöttelin blogiin ilman kummempia suunnitelmia. Tässä siis pitkästä aikaa sellainen postaus kuvitettuna viime aikaisilla kuvilla.

2017-09-09_07-15-31

(Mun uudet kynnet ja maailman paras setting spray Glamglow:lta)

Mää ehkä pohjustan tätä asiaa sillä, että oon huomannut itsessäni uuden piirteen. Mää oon huomannut, että kaipaan koko ajan jotain "extraa", jotain projektia tai jotain muuta ylimääräistä aktiviteettia ja jännitystä elämään. Jos mietitään vaikka vuoden päähän, niin viime syksynä mulla oli ylimääräisenä projektina, päivätyön lisäksi siis, gradu ja viimeset kurssit. Sen jälkeen tulikin häät ja nyt kun nekin on takana niin huomasin nopeasti, että olo on jollain tavalla aika tyhjä. Oon tottunut siihen, että koko ajan on jotain tekemistä ja menoa ja meininkiä. Mää en oo yhtään sellainen ihminen joka viihtyy kotona kaikki päivät, illat ja viikonloput telkkarin ääressä vaan kaipaan jotain mitä suunnitella. Oli se sitten reissu tai häät. Mää myös tykkään sellasesta tietynlaisesta kiireestä ja tykkään siitä että mulla on paljon tehtävää, koska silloin oon tehokkaimmiillani. Inhoan esimerkiksi sellasia päiviä kun on krapula ja makaa vain sohvalla, tulee ihan sellanen fiilis että sillä ei saavuta mitään. Tällä mun ajattelutavalla on tietenkin se kääntöpuoli, lepääminen ja sohvalla makaaminen tekee oikeesti välillä hyvää, mutta mää harvemmin osaan vain maata. Tällä hetkellä mulla on rasitusvamma jalassa enkä sais liikkua mutta en osaa olla paikoillaan ja pakko päästä nyrkkeileen. 

2017-09-09_07-15-45

(Random selfie hississä)


No, mikä se minun seuraava projekti sitten on... ;) Me oltiin oltu kotona viikko häämatkan jälkeen ja se viikko oli oikeesti huono, en tykännyt olla kotona ja halusin vaun takaisin reissuun. Kunnes sitten keksin mun seuraavan projektin muutaman viinilasin jälkeen. Me perustetaan yritys!! Kyseessä onkin siis astetta isompi ja vaativampi projekti, mutta oon niin valmis haastamaan itseni. Huomasin niin ison eron minun mielialassa ja käyttäytymisessä kun minulla on taas jotain mitä suunnitella ja jotain mitä iltasin tehdä. Toki kyseessä on alkuinnostus tämän liikeidean keksimisestä ja yritystoiminnan suunnittelusta ja tiedän, että oon jossain vaiheessa ihan loppu koko hommaan. Mää en siis irtisano itseäni töistä vaan tuo yritys tulee olemaan ihan sivubisnes, nimenomaan mun uusin projekti. Minä perustan tämän yrityksen yhdessä kaverini kanssa ja tuun kertomaan ja mainostamaan sitä täällä varmasti kyllästymiseen saakka. Niin siistiä!!! 

2017-08-29_05-38-06


(Minä tulossa somecvalmennuksesta ja kävin ABC:n vessassa vaihtamassa vaatteet)

Normitöissäkin on aika kiirettä, käyn tällä hetkellä aktiivisesti vetämässä somevalmennuksia ympäri Suomea ja perjantaina lähden Kirkkonummelle, maanantaina taas Enonkoskelle. Mutta ai että minä tykkään noista somevalmennuksista! Sen lisäksi oon ottanut uuden lävistyksen, varannu uuden tatuointiajan, nyrkkeilly, lukenut kirjoja ja jopa ehtinyt hengailemaan koirani ja aviomieheni kanssa. Voisinkin kirjoittaa kirjan ajanhallinnasta, en nimittäin ymmärrä kun jotkut sanovat, että ehtivät vain käydä töissä. 

Sellasta siis tänne! Jännitäviä uusia juttuja, ne on aina niin kivoja. En halua kuulostaa ylimieliseltä tai että kuvittelisin olevan erityisen fiksu, mutta pääsen aika harvoin haastamaan itseäni ihan kunnolla (enkä nyt tarkoita treenin haasteita) ja nyt kun mahdollisuus on tullut, haluan tarttua siihen ja käyttää sen itsensä haastamis -fiiliksen hyödyksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe