Latest Instagrams
maanantai 28. elokuuta 2017

LUMPINI PARK BANGKOK / OUTFIT

Meidän toisena päivänä Bangkokissa lähdettiin heti aamulla hotellin viereiseen puistoon, Lumpinin puistoon. Olin käynyt tuolla aiemminkin, mutta Tomi ei, joten päätin viedä hänet tutustumiskierrokselle. 

IMG_0393.jpg

IMG_0395.jpg


IMG_20170726_115707.jpg

IMG_0390.jpg


Puisto on mukavan rauhallinen keskellä kiireistä Bangkokia. Yksi "erikoisuus" puistossa on liskot, jotka kulkevat tuolla vapaana ja erityisesti noiden lampien lähettyvillä liikkuu paljon liskoja. Ne on oikeesti aika isoja ja pelottavia. Käytiin vähän kiertelemässä, ottamassa asukuvia ja kuvaamassa videoita.


IMG_0383.jpg


IMG_0367.jpg

IMG_0380.jpg

Puistossa oli aika tuulista, joten tukka sojottaa jokaiseen ilmansuuntaan :D Olen vähän vältellyt näiden lomakuvien läpikäyntiä, sillä tulee ihan kauhea reissukuume. Meidän reissu oli niin ihana ja se meni ihan liian nopeasti, joten reissukuvien läpi käynti aiheuttaa lähinnä kauhean kaipuun takas tuohon leppoisaan lomafiilikseen. Meillä arki, ja monesti myös viikonloput, on niin kiireisiä (eikä ainakaan tänä syksynä helpota, lisää myöhemmin ;), että oikeastaan vain lomalla / pienillä viikonloppureissuilla pystytään kunnolla rentoutumaan. Viime viikonlopulle en tehnyt mitään suurempia suunnitelmia ja oli ihana kerranki olla vain kotona viikonloppuna, ensimmäistä kertaa häiden jälkeen :D

P.S Tuo viitta on oikeasti on rantavaate, mutta huomasin että tuo sopii myös aika kivasti toppi + shortsit -yhdistelmän kanssa. Niket jalassa, koska tuli käveltyä todella paljon. 

Tällä hetkellä olen työreissulla Jyväskylässä, kivaa! Mukavaa viikkoa kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Innolla jo odotankin mihin teidän seuraava reissu tulee kohdistumaan!! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe