Latest Instagrams
perjantai 4. elokuuta 2017

ISLAND HOPPING

Moi! Tänään täällä Krabilla on vähän sateisempi sää, joten ajattelin tulla heti aamusta kirjoittamaan meidän eilisestä saarihyppelystä. Krabilla parhaimmat rannat löytyy ehdottomasti läheisiltä saarilta, joten kannattaa ehdottomasti suunnata sinne. Saarille pääsee helposti ja edullisesti pitkähäntäveneillä. Pitkähäntäveneisiin on lipunmyyntipiste kummassakin päässä Ao Nangin päärantaa, josta liput voi ostaa. Näin off-seasonilla kävijöitä on vähemmän, joten päätettiin ottaa ihan oma yksityinen saarikierros, sillä suurimpaan osaan veneistä on min. 8 henkilöä rajoitus, mikä tarkoittaa myös sitä, että joutuisimme odottamaan aina muita. Omalla yksityisellä veneellä saa mennä omien aikataulujen mukaan, sillä kuski odottaa veneessä ja vie seuraavaan paikkaan kun ollaan valmiita. Oman veneen vuokraus maksoi noin 40e kahelta, eli yllättävän edullista hommaa! 

IMG_0795.jpg


IMG_0786.jpg

IMG_0865.jpg

IMG_0776.jpg


IMG_0822.jpg


IMG_0856.jpg


IMG_0916.jpg

Käytiin eilen kolmella saarella; Chicken islandilla, Tubilla ja Podalla. Eniten tykkäsin Chickenin saaresta, sillä se oli ainakin aamusta vielä rauhallisin. Siellä oli myös ihanan väristä vettä ja matalaa uida. Tubilla oli ihan sairaasti porukkaa ja se on tosi pieni saari, joten siellä oikeestaan juotiin vain kokikset ja jatkettiin matkaa. Tubilla oli myös paljon snorklaajia ja jo ilman maskia vedessä näkyi paljon kaloja. Poda on taas kaikista isoin saari, jossa oli jonkun verran turisteja. Podalla en uinut ollenkaan, sillä yhtä pientä tyttöä poltti meduusa, enkä sen jälkeen enää veteen uskaltanut. Kaikilla saarilla oli varoituskyltit meduusoista. Isoin peukku multa siis Chickenin saarelle!

Maanantaina käytiin myös Railaylla, mikä ei varsinaisesti ole saari, sillä se sijaitsee samalla mantereella, mutta sinne mennään veneellä. Railay on ainoa isompi rantakohde, jossa oli ravintoloita ja hotelleja, muut saaret siis käytännössä autioita. Tykkäsin myös Railayn rannasta, siellä oli itseasiassa neljä eri rantaa. Railaylle matka makso noin 2e suunta ja rannat täällä on paljon parempia kuin Ao nangissa, eli tänne suuntaamme varmaan vielä loman aikana uudestaan! 

IMG_0710-iloveimg-converted


IMG_0717.jpg


IMG_0723.jpgVielä neljä lomapäivää edessä <3 Tänään mennään katsomaan thai-nyrkkeilyä kun viimeksi sitä ottelua ei ollutkaan ja käyn öljyhieronnassa, sillä hieronnat on täällä ihan naurettavan edullisia ja iho kaipaa auringon jälkeen ihan superpaljon kosteutusta. Palaillaan taas ja mukavaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Tuo viides kuva ylhäältä päin paljastaa, että sinulla on kunnon jenkkakahvat!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe