Latest Instagrams
tiistai 4. heinäkuuta 2017

SUMMER OUTFIT

Jee, pitkästä aikaa asukuvia! Käytiin Tomin kanssa leffassa viime viikonloppuna ja samalla otettiin asukuvat. Löydettiin aika kiva kuvauspaikka :) Täällä on ollut viikonlopun ja eilisen ihan mielettömän hyvät kesäiset kelit ja ollaan nautittu niistä ihan täysillä. Sehän on jo itsestään selvää et Suomen kesä on lyhyt, joten jokainen aurinkoinen päivä täytyy käyttää hyödyksi. Vaikka kieltämättä myös tuo uusin Crash Bandicoot huutelee sohvalle pelaamaan. On muuten niin koukuttava peli ja musta tuntuu, että tää on lapsena ollut helpompi. :D 

IMG_0143.jpg


IMG_0148.jpg


IMG_0149.jpg

Crashin lisäksi yritän kovasti tehdä viimeisiä häähommia pois alta että hääviikolla vois keskittyä jo muihin juttuihin. Enää meiltä ei kyllä hirveesti juttuja puutukaan. Istumäjärjestys täytyy tehdä, löytää jostain postilaatikko lahjapöytään ja tehä viimeset koristelut valmiiksi. Onneksi ei mitään isoa jää ihan viime tippaan. 

IMG_0161.jpg

IMG_0163.jpg


IMG_0151.jpg

Mää tykkäsin muuten tästä asusta ihan hulluna! Ostin tuon off-shoulder paidan Gina Tricosta alkukesästä ja nyt vasta pääsin sitä ekaa kertaa käyttämään. Se lähtee ehdottomasti mukaan reissuun! Odotan jo reissuun pakkaamista, mää kuulun niihin ihmisiin, jotka tykkää suunnitella asuja reissuun ja miettiä mitä pakkaisi mukaan. 

Nuo Minna Parikat on muuten ollut ehkä tämän vuoden paras ostos. Niitä ei todellakaan ole turhaan hehkutettu, ne on niin mukavat jalassa ja jaksaa helposti kävellä pidemmänkin matkan. Mulla on monesti korkkareiden kaa se ongelma, että vaikka ne olisi mukavat jalassa, niillä ei silti voi pidempää matkaa keskustaan tai muualle kävellä. Harvoilla korkkareilla jaksaa esimerkiksi kävellä baariin, tanssia ilta ja sit kävellä kotiin. Mutta näillä jaksaa, testattu on! ;) 

Mukavaa tiistaita kaikille! :)
4 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kuvat ja vielä ihanampi asu! Suomen kesän lämpimät päivät on kyllä sellaisia että niistä täytyy aina ottaa kaikki irti. Sitä ei nimittäin koskaan tiedä milloin seuraavan kerran paistaa aurinko kun päättää tulla taas sadeviikot :p

    https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana kesälookki! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe