Latest Instagrams
perjantai 30. kesäkuuta 2017

Hääahdistus

Lupasin viime postauksessa kirjoitella enemmän meidän häistä, joten tässäpä tulisi! Meidän häitä juhlitaan tosiaan ensi kuussa ja häihin on enää alle kuukausi aikaa. Ja mulla on ihan hirveä hääahdistus. Mua ei stressaa, koska kaikki suurimmat ja tärkeimmät jutut on hoidossa (viinit tuli muutama päivä sitten..). Pitopalvelu on, kakut on, juomat on, DJ on, paikka on, hääauto on, koristeet on melkein kaikki, häämekko on jne. Mutta mää oon jotenkin ihan ahdistunut koko häiden suunnittelusta. Tuntuu, että niitä on suunniteltu ihan liian kauan ja voisko ne olla jo ohi. En jaksaisi ostaa enää yhtäkään koristetta, en jaksais miettiä mitä ohjelmaa, tuleeko puheet mihin väliin ja paljonko karkkibuffettiin varataan karkkia. Tiedättekö, on muutakin elämää kuin häät. Toki häät on yksi elämän tärkeimpiä hetkiä, mutta tällä hetkellä haluaisin vaan karata Tomin kanssa reissuun ja mennä siellä naimisiin ilman karkkibuffettia ja istumäjärjestystä. Sehän se pääpointti kuitenkin on, mennä naimisiin eikä miettiä millaista kaitaliinaa pöytiin tulee.

Lisäksi tuntuu ettei kavereiden ja lähipiirin kesken puhuta muusta kuin häistä, tietenkin ihmisiä kiinnostaa kaikki häihin liittyvä. Me ollaan meidän kaveripiirissä ensimmäinen pariskunta, joiden häitä vietetään, joten tottakai ihmiset ovat kiinnostuneita. Mutta kun se häiden suunnittelu on jollain tasolla mielessä 24/7, en jaksaisi siitä koko aikaa keskustella. Ainoa missä en hääjärjestelyitä mieti, on nyrkkeilyreeneissä. Siellä päästän kaikki höyryt pihalle :DMulla on niin paljon muutakin tekemistä kuin häät. Treenejä on nyt monta kertaa viikossa (itseasiassa jatkossa olisi kuudesti, jos kaikissa kävisin), koiran kanssa pitäisi treenata, haluaisin kirjoittaa blogia ja kuvata videoita, töissä mun tehtävä tulee merkittävästi muuttumaan, joten töitä riittää kohta aamusta iltaan, viikonloppuisin on reissuja ja menoa jne. jne. Tää on ehkä vähän julmasti sanottu, mutta tuntuu että tollasissa Facebookin hääryhmissä on vaan sellaisia kotirouvia, joille häät on koko elämä. Vaikka meille se on vaan yksi päivä, tärkeä päivä, mutta loppupeleissä kuitenkin vain yksi päivä. Ja yhden päivän takia käytetään ihan järjettömät määrät rahaa. 

Lisäsi mua ärsyttää, että häistä tunnutaan ajattelevan, että nainen "pääsee" naimisiin. Naimisiinmeno ei tule muuttamaan minun elämää mihinkään suuntaan, vain sukunimi muuttuu ja meidän parisuhde ja arki pysyy kyllä ihan samanlaisena. En siis yhtään siedä sellasta ajattelua, että jokainen nainen on koko elämänsä odottanut että saa hunnun päähän ja "pääsee naimisiin", jos ymmärrätte mitä tarkoitan. 

Joo, pieni purkaus aiheeseen liittyen. Tällä hetkellä siis sellainen fiilis, että ois jo häät ohi ja pääsisi reissuun rentoutumaan. Puhuttiin just Tomin kanssa, että kohta odottaa reissua enemmän kuin itse häitä, siellä sentään saa rentoutua :D Mutta joo, häistä enemmän sitten niiden jälkeen. Todennäköisesti sulattelen hää-ähkyä vähän aikaa ja postailen sitten reissun jälkeen hääjuttuja. Toki reissusta sitten tarkoitus postailla enemmänkin! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe