Latest Instagrams
tiistai 23. toukokuuta 2017

Hippiasu Pokharasta

Heh, oon unohtanut julkaista aika monta postausta Nepalista. Yks niistä postauksista on asukuvat Pokharasta. Nää asukuvat kertoo hyvin siitä, miten pukeuduin tolla reissulla. Ostin jo heti reissun alussa itelle tollaset hippihousut, jollasia kaikki paikalliset käytti. No oli niin mukavat, että käytin niitä oikeesti melkein koko reissun, vaellusta lukuun ottamatta. Mää tykkäsin Pokharan rennosta fiiliksestä, siellä ei oikeesti ollut väliä miltä näytti. Kaikki turistit oli joko lähdössä vaeltamaan tai tulossa vaeltamasta eli suurimmaksi osaksi pukeutunut vaelluskamppeisiin. 

PC230029.jpg

PC230059.jpg


Pokharassa oli myös paljon tollasia pieniä rentoja baareja ja kahviloita, joissa turistit hengaili patjoilla ja sohvilla. Kaikkialla otettiin ihan rennosti, sillä varsinkin pitkän vaelluksen jälkeen ei huvita juuri muuta tehdä. Tosin parin päivän sluibalun jälkeen halusin jo takas Kathmanduhun, Pokharassa kun ei juuri sluibailun lisäksi muuta tekemistä ollut.

PC230048.jpgPC230013.jpg

Just perjantaina mietin Nepalia kun telkkarista tuli Madventures. Mulla on Nepalia kohtaan hyvin ristiriitaisia tunteita ja tuntuu, että aika kultaa muistot vähän liiankin nopeasti. Tästä voisinkin kirjoitella ihan oman postauksen! Lisäksi mulla on kirjottamatta postaus Annapurnassa vaeltamisesta... Niiin ja reissussa oltiin tosiaan joulukuussa :D Apua, tuntuu että kevät on menny niiin nopeasti ja kohta on jo kesäkuu, eli virallisesti kesä. 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe