Latest Instagrams
tiistai 16. toukokuuta 2017

Happy as a clown

Tiedättekö kun on ollut liian kauan kirjottamatta mitään blogiin, on kirjoittamisen aloittaminen taas vaikeaa. Mulla ei oo mitään varsinaista syytä, miksi en blogia ole kahteen viikkoon päivittänyt. On vain ollut kaikkea muuta ja sit ei toisaalta taas mitään. Oon ottanut uuden lävistyksen, pitänyt kahdet vappujuhlat kavereille, maistellut viinejä häihin, käynyt Ikeassa ostamassa 60 tuikkukippoa, aloittanut kaksi uutta harrastusta. Toisaalta taas oon vaan kattonut Pretty Little Liarsia, Netflixiä ja lukenut. Viime viikonloppuna sain kuitenkin taas inspiraatiota kuvailla ja kirjoittaa blogia, ehkä syynä oli kaverini joka kehui mun Youtube-videoita ;) 

P5130034.jpg

P5130003.jpg

Niin, oon aloittanut kaksi uutta harrastusta. Tai no, toinen alkaa ensi viikolla. Ensimmäinen on saksan kieli! Mää oon aina tykännyt kielistä ja lukiossa opiskelin ranskaa ja yliopistolla venäjää. Ranskaa en niiden neljän kurssin jälkeen osaa enää ollenkaan, venäjää vähän. Nyt siis opiskelen omatoimisesti saksaa mun veljen oppikirjojen kanssa ja Duolingon. Duolingo sovellus on muuten ihan super hyvä kielenopiskeluun, ainoa miinus siinä on mielestä se, että kielioppia ei varsinaisesti opeteta vaan se täytyy hoksata itse lauserakenteista. Oon siis huomannut toimivana combona kielioppikirjan, Youtube-videot ja Duolingon! Tästä kirjottelen lisää kunhan osaan saksaa paremmin.

Toinen uusi harrastukseni on thainyrkkeily, joka alkaa ensi viikolla. Oon siitä niin innoissani! Muutama kaverini harrastaa thainyrkkeilyä ja innoistuin ilmoittautumaan alkeiskurssille. Se on ihan super tehokasta ja hauskaa. Alkeiskurssi on kylläkin aika rankka, siinä on kolmet 1.5h reenit viikossa, joten saa nähdä kuinka rikki oon reenien jälkeen.  Tekee hyvää kesäkunnolle ;) 

P5130013.jpg


P5130059.jpg

Tällä hetkellä mää istun aurinkoisella parvekkeella ja täällä on jo ihan kesäinen fiilis. Ulkona ei oo ehkä ihan lämmin vielä mutta viikonlopuksi on luvattu Ouluunkin melkein 20 astetta!! Aion olla koko viikonlopun parvekkeella ottamassa aurinkoa. Mulla on kyllä niin hyvä fiilis kun toi ilmakin paranee. Meillä on kivoja suunnitelmia jokaiselle viikonlopulle elokuun puoleen väliin asti (okei, yhdelle viikonlopulle ei :D ), Rockfestit lähenee, kesä lähenee, häät lähenee, reissu lähenee. Uudet harrastukset piristää, reenitkin kulkee ihan hyvin. Ei siis valittamista, kunhan taivaalta ei tuu lunta näin toukokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe