Latest Instagrams
sunnuntai 21. toukokuuta 2017

DIY Summer Shorts

Mää en todellakaan oo mikään käsityö- tai askarteluihminen. Mulla oli kyllä yläasteella tekstiilityön numero aina 10, mutta mua ei ihan hirveesti kiinnosta askarrella mitään. Voitte varmaan arvata, että meidän häihin en oo askarrellut yhtään mitään. Janni Delerin Youtube-videosta bongasin kuitenkin hauskan idean, söpöt kesäiset merkit (sellasia mitä opiskelijahaalareissa käytetään, ei tosin niin rivoja ;D) vaatteissa. Mää menin ja tilasin heti eBaysta parikin pakettia erilaisia söpöjä merkkejä. Ja ei muuta kun tekstiililiimalla kiinni ja siinä se, mun DIY-projekti on valmis!

IMG_20170521_111203.jpg


Mää tuunasin itelle shortsit festareille, tollaset jo valmiiksi revityt shortsit. Farkuista halusin kans tuunata kesäiset lyhyemmät ja revityt farkut, en siis mitään töissä käytettäviä farkkuja. Mää en tiedä jääkö noihin jälkeä jos noi merkit ottaa pois, joten ei kannata testata lemppareihin farkkuihin. Mun mielestä noi näyttää tosi kivalta, ei ehkä tosiaan ihan joka paikkaan sopivat, mutta mukava lisä vaikka just festareille :) 

IMG_20170521_111928.jpgIMG_20170521_113052.jpgMerkit maksoi ihan muutamia euroja, eli erittäin edullinen DIY-projekti kyseessä. Nyt mun tekis vaan mieli liimailla noita kaikkiin vaatteisiin... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe