Latest Instagrams
keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Snowy Oulu

Mikä sattuma, että postaan nää lumiset kuvat just kun Oulussa sää muutenkin näyttää tuolta. Mää en oikeesti kestä tätä säätä. Miksi kevät ei voi jo kunnolla tulla? Mää oon itseasiassa jo kolmena päivänä käyttänyt avokkaita tai ballerinoja mut sit tänään päätti tulla kunnolla lunta. Onneksi tänään käytin tennareita. 

P4120145.jpg


Käytiin jo pääsiäisviikolla Ninan kaa kuvailemassa asukuvat mutta en oo ehtinyt näitä julkaisemaan. En oo oikeesti edes ollut niiin kiireinen mutta kaikkia kivoja juttuja on riittänyt. Viime viikonloppuna mun oli tarkotus vaan pestä ikkunoita ja siivota kämppää mut sit värjäiltiin kaverin kaa mun tukkaa, lähin extempore yhtiin 50v bileisiin ja kaverin luo iltaa viettämään. Ens viikonloppuna meidän on tarkoitus pitää boolinmaistajaiset ja valita boolit häihin. Lauantaina luvassa leffailta sillä uusin Guardians of Galaxy on tullut leffoihin ja sit sunnuntaina tietenkin vapun juhlinta. Nyt on muuten mun eka vappu kun en oo opiskelija! :D Vähän on kieltämättä tullut opiskelijapippaloita ikävä kun veli on laittanut kuvia vappujuhlinnoista :D 


P4120067.jpg


P4120088.jpg

Näyttää vähän hassulta noi aurinkolasit lumisateessa mut oikeesti tuolla paistoi aurinko 3min ennen mun asukuvausta :D  Mää en haluais kyllä julkaista enää yhtää tollasia lumisia ja talvisia asukuvia. Sain just tänään mun Zaran tilauksen, tilasin kahdet kesäiset ja ihanan kevyet housut, joita haluaisin jo päästä käyttämään. 


P4120130.jpg

Nyt mun täytyy lähtä kevään viimeisiin agilityreeneihin ja sit meidän reenit on vähäksi aikaa ohi. Palataan! :)

1 kommentti:

  1. Siellähän lienee vielä ihan kunnon hiihtokelit, kun lehtitietojen mukaan luntakin on edelleen kolmisenkymmentä senttiä. Vieläkö porukka käy siellä innolla hiihtämässä (ja sinä muiden mukana)?

    Miten sinun osaltasi menivät hullut päivät tänä vuonna, kun Oulussa ei ole enää Stockaa? Tilasitko postin kautta jotain?

    Tuo kuvissa näkyvä harmaa takki ylläsi näyttää, anteeksi vain, aika lailla kylpytakilta. Olen kuitenkin aivan varma, että se on jonkin valmistajan viimeisintä huutoa oleva kevättakki.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe