Latest Instagrams
sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Sairaspäiväkirja

Mää oon ollut koko viikon sairaana. Kuten kirjotin aiemmin, sairastuin viime viikonloppuna Helsingissä ja tauti vaan paheni alkuviikosta. Keskiviikkona kävin toisen kerran lääkärissä ja sain kunnon antibiootit, lisää flunssalääkkeitä ja myös astmalääkkeitä koska mun hengitys kulki niin huonosti ja rohisi pahan keuhkoputkentulehuksen ja yskän takia. Mulla ei myöskään ikinä, ei ikinä, ole kuumetta, joten nyt nousi kuumekin ja myös korvatulehdus. Oon siis oikeasti ollut varmaan elämäni pahimmassa taudissa, mutta onneksi nyt ei ole enää kuin vähän yskä ja nokka tukossa. 

2017-04-02_01-47-41


2017-04-02_01-49-272017-04-02_01-48-03

Mää oon siis vaan lähinnä maannut sohvalla Lunan kanssa, ottanut päikkäreitä, kattonut Netflixiä ja lukenut paljon kirjoja. Ja mulla on ollut niiin tylsää, varsinkin perjantaina otti jo koville tää makoilu kun muut oli keikalla kattomassa Turmion Kätilöitä. Mää makasin taas sohvalla ja katoin Youtubesta videoita. Mää oon aika menevä tyyppi, tykkään suunnitella kaikkea, joten on oikeesti ollut vaikeeta vaan olla kotoa :D Vaikka fyysisestä oon ollu tosi huonossa kunnossa, henkisesti en vaan jaksa maata. Eilen mää sit aloin energisesti siivoamaan, kävin Jyskissä ostamassa yhen lipaston ja kävin pitkästä aikaa Lunan kanssa lenkillä. Tänään oon jo sit käyny ripsien huollossa ja vielä Jyskissä ostamassa pari juttua parvekkeelle. Koitan kuitenkin sen verran hillitä tätä mun energiaa, jotka mulla on makoilun takia kertynyt, enkä kuitenkaan vielä salille mee, jottei mitään jälkitauteja tuu. Toi yskä kuitenkin vielä vaivaa aika pahasti.

Sellasta siis mun viikkoon, toivottavasti teillä on ollut parempi ja tehokkaampi viikko kuin mulla. Sain mää tosiaan tässä saikulla kuitenkin tän blogin nimen ja osoitteen uusittua, joten edistystä sentään jossain! Ainiin, toi mun sininen muki on Tigerista ja se on mun uus lempparimuki. Se makso 2 euroa ja oon niin iloinen siitä :D Ostin samalla reissulla yhet korkkarit Sokokselta ja olin kieltämättä iloisempi tosta mukista, haha :D Pakko ehkä käydä ostamassa toinen... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe