Latest Instagrams
tiistai 11. huhtikuuta 2017

Nahkatakkikelit

Vihdoin voi käyttää nahkatakkeja! Tosin tänään ainakin täällä Oulussa kevät otti ihan kunnolla takapakkia ja lunta tuli taas ihan reippaasti.. Mutta jospa se kunnon kevät vielä sieltä tulee.. 

P4060039.jpg


Onko teillä pääsiäissuunnitelmia? Me lähetään torstaina ajamaan kaverin mökille Pielavedelle, ihana päästä taas mökkeilemään. Tosin kaveriporukalla meininki on aina vähän erilainen :D Mut suunnitelmissa on ainakin vähän viiniä, saunomista ja lautapelejä. Mukaan lähtee myös meidän kavereiden koira, joten Lunallekin on seuraa ja saa touhuta pihalla. 

P4060025.jpg


P4060022.jpg

Hah, mulla on muuten ihan korot näissä kuvissa mutta ne näköjään uppoaa tonne lumeen. Ei menny ehkä kuvauspaikan valinta kovin nappiin meillä.. Mun tukan väri on muuten näissä kuvissa tosi jees, tänään mää tosin värjäsin vähän tota juurikasvua piiloon. Mulla on aika lämpimänsävyinen toi juuri, joten sitä täytyy vähän vaalentaa ja sit sävyttää. Kuvaan tällä hetkellä muuten weekly vlogia tältä viikolta ja siinä selitän vähän enemmän tästä mun tukkakeissistä :D Oon siis päättäny alkaa ite värjäämään tukkaa siitä syystä, että kampaajakäyntien jälkeen joudunkin kuitenkin sävyttämään tätä tukkaa heti, joten tavallaan turhaa maksaa kampaajasta. Mut häihin mää käyn kuitenkin kampaajalla värjäämässä vähän luonnollisemman värisen tukan mutta nyt vähän aikaa viihdyn harmaassa tukassa. 

Nyt me aletaan kattomaan jotain leffaa mut meillä on aina ongelma Netflixin kaa. Selataan aina sitä eikä mitään löydy vaikka oikeestihan siellä on paljon katottavaa :D Hei muuten, katoitteko Paon uusimman kauden ekan jakson?!?! Se oli niiin hyvä! Mää oon ihan kauhea Pako-fani ja oon odottanut tota uutta kautta kuin kuuta nousevaa eikä se kyllä pettänyt odotuksia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe