Latest Instagrams
lauantai 8. huhtikuuta 2017

Minna Parikka Raquel

Pari viikkoa sitten Helsingin reissulla ostin ensimmäiset Minna Parikan kenkäni <3 Mää olin miettinyt näitä niiin pitkään ja päätin vain mennä sovittamaan kenkiä, sillä täällä Oulussa noita kenkiä ei myydä. Enhän mää sit tietenkään malttanut niitä kenkiä sinne jättää ;) 

P3300007.jpg


P3300006.jpg 


P3300001.jpgP3300003.jpg

Näitä kenkiä on kehuttu niiin paljon ja on kyllä kaiken hypetyksen arvoiset. Vielä en oo päässyt näitä ulkona käyttämään mutta sisällä tepastellut ja nää on niin mukavat jalassa. Uskon että näistä tulee mun vakiokengät töihin, sillä uskon että näillä jaksaa koko päivän kevyesti. Mää miettiin kauan aikaa että ostanko nää punaisena vai mustana, mutta päädyin mustaan. Ihan siitä syystä, että saan näistä mun luottokengät tilanteeseen kuin tilanteeseen. Punaiset kengät on kyllä vieläkin hakusessa.. 

Mää en niinkään välitä niistä Parikan pupukengistä, mulle ne on vähän liian lapselliset ja näidenkin kenkien kohdalla mietin, onko nää liian tyttömäiset ja romanttiset mun tyyliin, mutta päätin  että kyllä näitäkin voi käyttää nahkatakin ja printtipaidan kaa ;)  Mitä tykkäätte? :) 

2 kommenttia:

  1. Noi on kieltämättä todella nätit kengät! Mun mielestä kaikkea muuta kuin lapselliset, päinvastoin. Tuo persoonaa ja särmää pukeutumiseen, kun jalassa ei oo normit mustat avokkaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo ei nää Raquelit oo niinkään lapselliset, mun mielestä ne pupukorva-kengät alkaa jo muistuttamaan lapsen kenkiä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe