Latest Instagrams
keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Long time no see

Heeeeii! Hirrrveen pitkä aika siitä kun viimeksi kirjottelin. Ajatelkaa, nyt on jo maaliskuu eli virallisesti kevät! Mulla on hirveesti inspiraatiota kevääksi. Tekis mieli sisustaa kämppää, uusia vaatekaappia yms. Ainoa mihin ei oo inspiraatiota on treenaus :D Yleensä jaksan ympäri vuoden treenata sen noin 3 krt viikkoon mutta nyt jotenkin motivaatio ihan poissa.

Me oltiin viime viikonloppu kaverini kanssa Helsingissä ja käytiin pigmentoimassa kulmat. Se sattui ihan sairaasti mutta lopputulos on niin ihana. Mulla kun on todella vaaleat kulmat, eli ilman meikkiä niitä ei juurikaan näy. Nyt on siis kulmat paikalla koko ajan ;) 

2017-03-01_06-27-15


Värjäsin myös hiukset kotona, ensin se vaikutti elämäni virheeltä, mut sain tästä kuitenkin harmahtavan! Me siis vaalennettiin tätä tukkaa mun kaverin kanssa (kuitenkin ihan kampaamoväreillä :D ) ja sit sävyttelin pari päivää kunnon aineilla ja tadaaa, mulla on todella viileä tukka! Sain myös uuden työpuhelimen, jossa on dual-sim ominaisuus eli siirsin myös oman sim-kortin siihen. Toi kukka kuva on otettu sillä, yllättävän hyvä! Mulla on ollu iPhone varmaan yläasteesta asti, joten vähän outoa vaihtaa androidiin, mutta eiköhän se tästä. Vaihtelu virkistää, vai miten se meni ;)

2017-03-01_06-28-06


Kulmat täytyy käydä vahvistamassa kuukauden päästä ja tällä hetkellä nää on aika tummat, mutta tykkään näistä niin paljon! Mulla on taas ens viikonlopuksi paljon kivoja suunnitelmia, sillä perjantaina kokoonnutaan kavereiden kaa sushi-iltaan meille, lauantaina meillä on agilitykisat Lunan kanssa ja kaverin synttärit ja sunnuntaina luvassa Ikean reissu. Miten musta tuntuu, että mulla on ihan yhtä kiire nytkin kuin silloin kun tein gradua ja kouluhommia :D Okei, nyt vaan suunnittelen niin paljon kaikkea kivaa enkä käytä aikaani koneen kanssa. Oon nähnyt tän alkuvuoden aikana todella paljon enemmän kavereita, suunnitellut kivoja menoja viikonlopuksi (vihdoin kun on vapaata) ja viettänyt vähemmän aikaa koneen kanssa. Ihmekään kun fiilis on niin korkealla koko ajan <3

Nyt me lähdetään Lunan kaa treeneihin, see you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe