Latest Instagrams
perjantai 31. maaliskuuta 2017

Kesän trendikkäimmät kengät

Kesän trendikkäimmät kengät on ehdottomasti mules (muuli?) -kengät ja loaferit korolla tai ilman. Bongailin näitä kenkiä jo viime syksynä ja ehdin kaksi kappaletta sellaisia ostamaan.  Tänä keväänä löysin Asokselta kolmannen parin ja oon aivan rakastunut näihin. Nää näyttää niin kivalta farkkujen kanssa, joko niin että lahkeet on käärittynä tai sit muuten vain lyhyempien farkkujen kanssa. Alinta paria oon käyttänyt myös mekkojen kanssa ja noi kengät sopii kyllä kaikkeen. Voisin kuvitella myös tuon ensimmäisen ja toisen parin esimerkiksi farkkushortsien kanssa. Kesä tule jo!! 


IMG_20170328_185002.jpgIMG_20170328_185346.jpg


IMG_20170328_185401.jpg

Kaikki näistä on siis Asoselta, suosittelen tsekkaamaan sen valikoiman jos etsitte tälläisiä kenkiä! Erityisesti toi alin pari oli mulla syksyllä todella paljon käytössä ja muistan käyttäneeni niitä vielä lokakuussa tyttöjen reissulla. Noi sopii asuun kuin asuun ja noin matalan koron vuoksi niillä on tosi mukava kävellä. Onhan ne mummomaiset, mutta mun mielestä niin siistit. Kahta ylintä paria en oo itseasiassa päässyt vielä testaamaan, sillä toiset ostin niin myöhään syksyllä ja toiset nyt keväällä. Noi kuitenkin jättää kantapäät paljaaksi, joten ei sovellu ihan näille keleille. 

Nykyisin nää kengät tuntuu olevan pinnalla erityisesti Guccilla, jolla on muutamakin todella suosittu malli. 

gucci

Nää mallit näkyy jokaisessa blogissa ja Youtube-videossa. Noi matalapohjaiset on toisaalta mun mielestä tosi rumat, mutta toisaalta jotenkin tosi siistit. Näistä löytyy myös sellainen malli, jossa on karvasisus, mutta se on mun mielestä jo liian överi. :D Nyt mää koitan metsästää jostain tollaset mutta vähän edullisemmassa hintaluokassa ja testata osaisinko käyttää tollasia läppösiä. Toisaalta nuo vois näyttää ihan kivalta farkkujen kanssa, jotka jättää nilkat paljaaksi. Reissuissa vois toimia hyvin rentojen asujen kanssa! 

Oon aivan ihastunut näihin Guccin "mummokenkiin" eli loafereihin korolla. Näitäkin löytyy myös pienemmällä korolla. Mää ajattelin investoida näihin tänä keväänä mutta ongelma on, missä värissä?!?! Haluaisin niin kovasti jotkut värikkäät. 

Mitä mieltä te ootte näistä kenkämalleista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe