Latest Instagrams
maanantai 27. maaliskuuta 2017

Black and white outfit

Moi! Meillä oli tosi kiva viikonloppu Helsingissä mut tietenkin mää sairastuin lauantaina. Olo oli vielä lauantaina ihan ok mut sunnuntaina tuntu että en jaksa kävellä hotellista lentokenttäjunaan. Tänään oon sit ollut keuhkokuvissa ja labrassa mut onneks mitään vakavempaa ei löytynyt. Keuhkoputkentulehus ja semiflunssa, yskin edelleen keuhkot pihalle mut kyllä tää tästä. Kieltämättä vähän säikäytti kun ei vaan jaksanut kävellä ja hengästyin ihan pienestä, olin ihan varma että mulla on joku tukos keuhkoissa tai vähintään kehkokuume :D Mutta joo, Helsingin reissusta tulossa vielä vlogia myöhemmin! 

P3120175.jpg


Tässä yksi asu viime viikolta! Viime asukuvissa mulla oli se pitkä nahkatakki, joka on mun ehdoton lempparitakki. No, tässä on sit lempparimekko, joka on myöskin näkynyt täällä varmaan 100 kertaa. Tää mekko on mulla päällä töissä joka viikko koska tää on vaan niin ihana. Ja siksi vain joka viikko koska mulla on pakkomielle siihen, että en pukeudu samaan asuun kahesti viikossa. Ihan jo sen takia et haluan vaihtelua enkä halua aina käyttää samoja vaatteita. Enkä halua sellasta fiilistä että on samoissa vaatteissa kuin edellisenä päivänä. Hyi :D Samoja farkkuja kyllä voin käyttää useammin viikon aikana mutta en täysin samaa asua. 

P3120158.jpg
P3120159.jpg

Mää tein muuten Helsingin reissulla yhden ihanan kenkäinvestoinnin! Esittelen ne myöhemmin mutta ne lähti mukaan Minna Parikalta ;) Mun ekat Parikat!! Mun oli hirveän vaikea valita väriä, sillä mää oon jotenkin ihan totaalisen kyllästynyt mustaan ja harmaaseen. Kuten huomaatte, oon oikeestaan pukeutunut koko talven ja syksyn mustaan, harmaaseen ja valkoiseen. Nyt keväällä huomaan kaipaavani värejä ja oon ostanutkin muutaman värikkään jutun kaappiin ja käyttänyt taas mm. mun vaaleanpinkkiä villakangastakkia. Mietin siis Parikoiden ostamista punaisena sillä punaiset korkkarit ois niin ihanat! Päädyin kuitenkin siihen, että ostan punaiset korkkarit hieman edullisemmasta hintaluokasta, jos niitä ei tulekaan käytettyä niin paljon. 

Nyt alan editoimaan viikonlopun vlogia, palaillaan taas! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe