Latest Instagrams
torstai 2. helmikuuta 2017

Kuulumisia

Moi! Vitsi että tää valonpuute haittaa bloggaamista, oon aina kotona vasta neljän jälkeen mutta onneksi valon määrä lisääntyy koko ajan! :) Viime viikot on ollut tosi mukavia ja aika paljon kaikenlaista on tapahtunut. 

Kaks viikkoa sitten lähdin tosiaan työreissulle Keski-Suomeen ja jäin viikonlopuksi Ingan luo Tampereelle. Viikonloppu oli ihan superhauska ja samalla täytin myös 24-vuotta. Kieltämättä olotilassa tuntui vanheneminen railakkaan viikonlopun jälkeen ;) Syötiin hyvin, juhlittiin ja vähän shoppailtiin. Käytiin Lempäälän Ideaparkissa synttäripäivänä ja ostin mm. uudet Niken lenkkarit. Ne on niiin mukavat!! 

P1210068.jpg

Viime viikolla mää sit virallisesti valmistuin. Valmistujaisia juhlittiin viime viikonloppuna ja nekin kieltämättä meni aika railakkaasti. Nyt täytyy ottaa pari viikonloppua ihan iisisti :D Ihan outoa ajatella, että oon nyt oikeesti kauppatieteiden maisteri. Mun ei tarvi enää ikinä mennä tekee tenttiä yliopistolle! 

Aika tapahtumarikas tammikuu siis takana! Onneksi helmikuullekin on luvassa kivoja juttuja, menen mm. pigmentoimaan mun kulmat Helsinkiin. Lisäksi luvassa ainakin ensimmäinen tatuointi ;)

2 kommenttia:

  1. Mikä ihmeen valon puute? Tänäänhän on Valon päiväkin. Onnittelut sinulle maisterin papereista!

    Siinä vaellusvideossasi oli todella hieman sopimatonta kielenkäyttöä. Kyllä tuollaisen koulutetun naisen pitäisi jo osata välttää tiettyjä v-alkuisia sanoja. Ja sitä opastanne kohtelit kyllä hieman töykeästi. Hän varmasti ymmärsi, että pitää juoda tarpeeksi ja syödä hedelmiä, jotta jaksaa kavuta. Missä te yövyitte sen vaelluksenne ajan, teltoissako?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Me yövyttiin sellasissa pienissä majataloissa, ne oli tosi mukavia! Joo siis kyllähän se opas tarkoitti hyvää, mutta kun sen oppaan seurassa on 24/7 viikon ajan, alkaa se pikkuhiljaa ärsyttämään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe