Latest Instagrams
maanantai 6. helmikuuta 2017

Asuinspistä lopputalveen

Mulla on niin paljon jo kevättä rinnassa! ;) Oon ollut ihan super energinen tänään, join varmaan liikaa kahvia töissä :D Kokosin tässä inspiraatiotulvassa teille pari asua, joihin nyt keväällä aion pukeutua tai jollasia juttuja aion hankkia! Kaks alinta kollaasia on myös mun vakiovarusteita, niistä tulossa asukuvia! 


Sain Espritilta pyynnön tutustua teidän valikoimiin ja poimia muutamia kivoja juttuja. Yks ehdoton juttu on pinkki! Tuntuu että keväällä voi taas pukeutua hieman värikkäämmin, nyt oon oikeesti koko syksyn ja talven pukeutunut mustaan ja harmaaseen. Nyt on taas siis aika kaivaa muutakin väriä esille ja pinkki toimii keväällä tosi hyvin. Varsinkin toi Chloen laukku pinkkinä on ihana.. ;) Nyt ei vaan passais ostella laukkuja, täytyy säästää häihin!


Oon myös niin ihastunut farkkumekkoihin! Bongasin alunperin Asoselta yhden mekon, mutta se ehdittiin myydä loppuun. Oon kuitenkin saanut farkkumekoista pakkomielteen, sillä se sopisi hyvin myös töihin. Se on samalla tosi rento mutta asusteilla siitä saa myös vähän skarpimman. Tässä siis erittäin varteen otettava yksilö ;)


Yks mun vakio univormuista töissä on ollut harmaa neule ja musta nahkahame. Mun nahkahame on vähän eri mallinen, sellanen A-linjainen pitempi, joten se sopii hyvin töihin. Tää asu ei vaan koskaan petä! 


Toinen vakiovaate viime aikoina on ollut kaks mun pitkää neulemekkoa. Ne on niin mukavia päällä! Silti mekossa on aina vähän parempi fiilis kuin farkuissa. Selvästi mua viehättää tää pinkki nyt, piti tähänkin kollaasiin änkeä niitä :D Tässä muuten asukuvia, joissa mulla on yks tollanen pitkä neulemekko päällä, toimii!

Nyt mää lähden purkamaan tätä mun energiaa jumpalle, en tiedä miten mulla on maanantaina näin paljon virtaa :D Oon tänään jo ehtinyt suunnittelemaan vähän häitäkin mutta siitä lisää myöhemmin! Mukavaa viikkoa kaikille <3 

2 kommenttia:

 1. Tosi kivoja asuja! :) Toi kolmannen kollaasin harmaa neule on ihana, samoin kuin ekan kollaasin Chloen laukku. <3

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo toi Chloen laukku on kyllä ihan täydellinen <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe