Latest Instagrams
sunnuntai 1. tammikuuta 2017

VUOSI 2016

Vuosi 2016 on nyt ohi ja seuraava vuosi pyörähtänyt käyntiin. Vuosi 2016 oli elämäni rankin ja stressaavin, mutta myös ihan mielettömän huikea ja ihana vuosi. Viime vuosi jää varmasti muistoihin monellakin tapaa. Tässäpä olisi mun vuosi 2016:


Tammikuu

Ralph lauren bag

PicMonkey Collage


Tammikuussa podin hirveää matkakuumetta ja ostettiin lennot Heikin luo Malagaan. Tammikuussa oli myös ihan hirveesti kouluhommia, varattiin hääpaikka, sain uuden laukun ja täytin 23-vuotta. Synttäreitä juhlittiin kavereiden kesken kolmena päivänä, huippua <3 Ensimmäistä kertaa 18v synttäreiden jälkeen en potenut ikäkriisiä, sillä tiesin, että tulossa on huikeita juttuja. Tein myös ensimmäisen uuden vuoden lupauksen ja ostin Hayn sohvapöydän :D 

Helmikuu

Marc Jacobs bucket bag

Before-after hair


Tein muutoksen hiukseen ja värjäsin bruneten viileän blodiksi, melkein harmaaksi. (Paras päätös ikinä!!) Ostin uuden laukun, tein taas paljon kouluhommia ja päätin valmistua jouluksi 2016. (Lopulta valmistun kuitenkin tässä kuussa) Käytiin Lunan kanssa ensimmäisissä agilitykisoissa ja selvittiin siitä ilman virheitä! Kävin kaverini kanssa sushikurssilla ja juhlittiin kaverin ja äitin tuparit. Päätin myös alkaa etsimään oman alan hommia kesäksi tai harjoittelupaikkaa, sillä halusin saada lisää työkokemusta ja kaipasin vaihtelua työrintamalla. Sikäli olin hyvässä asemassa, sillä minulla oli monen vuoden takainen vakituinen työpaikka, joten mitään paniikkia kesätöiden suhteen ei ollut. 

Maaliskuu

P3090464.jpg

P3060135.jpg


Ah, ihana maaliskuu. Maaliskuu alkoi kauhealla laskentatoimen tentillä, mutta sitten odotti jo loma. Lähdettiin viikoksi Malagaan Heikin luo ja reissu oli todella onnistunut! Kierrettiin paljon eri kaupungeissa ja shoppailtiin <3 Käytiin viikonloppuna kotona, kävin työhaastattelussa, sain harjoittelupaikan saman tien ja siitä suoraan Rukalle kavereiden kanssa laskettelemaan. Sairastuin heti ekana päivänä pahaan flunssaan ja kuumeseen, enkä päässyt rinteisiin. Makasin neljä päivää mökillä ja katoin puhelimella Netflixiä :D Rukan reissun jälkeen aloitin harjoittelun ja samalla tein töitä myös vanhassa työpaikassani. Olin ihan mielettömän inspiroitunut kaikesta, energiaa riitti ja elämä hymyili. Maaliskuu on jäänyt mieleen yhtenä parhaimpana kuukautena kahden reissun ja uusien tuulien vuoksi. 

Huhtikuu

P4290270.jpg

P4300312.jpg

Vapaapäivät oli todella vähissä kahden työn takia, mutta energiaa riitti. Aloitin pikkuhiljaa suunnittelemaan häitä ja varasin mm. pitopalvelun. Saatiin extempore reissu Barcelonaan, sillä meidän kaverit ei päässyt lähtemään ja saatiin heiltä lentoliput nimenvaihdon hinnalla. Niceee <3 Vähän lisää kouluhommia, sillä päätin aloittaa tekemään gradua kaikkien koulu - ja työhommien lisäksi. Sokos aukes Ouluun ja shoppailin ihan mielissään uusia merkkejä ja juhlittiin kahet tuparit.


Toukokuu

P4300338.jpg


P4200073.jpg

P5240411.jpg

Toukokuu vaihtui Barcelonassa ja vietimme siis vapun Barcelonan lämmössä nähtävyyksillä ja ostoksilla. (Espanjan Zara <3) Aloitin gradun kirjoittamisen ja vielä siihen riitti motivaatiota. Muuten vietinkin kuukauden töissä ja töissä. 


Kesäkuu

Untitled


Juhla-asu

Kesäkuu oli yksi viime vuoden rankimmista kuukausista. Vietettiin kuun alussa veljen ylioppilasjuhlat ja ne oli niin hauskat pippalot! Meillä on veljen kanssa paljon yhteisiä kavereita, joten saatiin aikaseksi hyvät pippalot.  Otin ensimmäisen lävistyksen, rustokorun ja olin siitä niin iloinen! Kävin myös sovittamassa häämekkoja ja ostin uuden laukun. Kesäkuussa lähdettiin myös sukulaisten kanssa juhannuksen viettoon mökille, kuten jokaisena juhannuksena. Ilmat suosi ja oli ihanan lämmintä <3 Olin jo aika väsynyt kahden työn ja gradun takia, mutta loma häämötti edessä. Laskin päiviä lomaan ja ajattelin, että kyllä se siitä. 30.6 oli mun viimenen työpäivä ennen lomaa ja olin niin iloinen, kunnes äiti soitti puolenpäivän aikaan. Mun pappa oli mennyt todella huonoon kuntoon eikä se eläis enää kauaa. Lähin töistä saman tien ja ehdin just ja just papan luo. Sen jälkeen vaan väsytti, väsytti ja väsytti.


Heinäkuu

P6230224.jpg

PicMonkey Collage

P7130026.jpg


P7230206.jpg

Vaikka loma alkoi todella huonoissa fiiliksissä, koitettiin silti ottaa siitä kaikki mahdollinen irti. Nukuin paljon, en miettinyt kouluhommia ja koitin keskittyä kaikkeen mukavaan. Käytiin Tomin ja veljen kanssa Ruisrockissa ja nautittiin ihanasta aurinkoisesta Ruissalosta <3 Heinäkuun puolessa välissä vietettiin myös papan hautajaiset. Loppukuusta lähdettiin takaisin Heikin luo Malagaan ja tällä kertaa mukana oli myös veljeni. Kuu loppui vielä festareihin täällä Oulussa. Heinäkuu oli siis kaikesta huolimatta ihana ja tapahtumarikas, tärkeintä oli että sai kerätä energiaa syksyyn.<3 nbsp="" span="">


Elokuu

P3240007.jpg

Paluu töihin ja kouluhommien pariin, jatkoin gradun kirjottamista ja tein viimeisiä tenttejä. Elokuussa en tehnytkään oikein muuta. Tein yhden uuden vuoden lupauksistani, eli luin 12 kirjaa vuodessa ja ostettiin lennot Nepaliin. Kuun lopussa tapahtui yksi vuoden isoimmista asioista, sillä jäin opintovapaalle aiemmasta työpaikastani. Ehdin olla töissä tuolla melkein 6-vuotta ja vietin siellä kaikki viikonloput opiskelujen ohella, joten tuntui todella oudolta. Mulla oli kaikki viikonloput vapaita!!! Kävin myös pari päivää Helsingissä työreissulla.

Syyskuu

P9170224.jpg

Nautin aivan täysillä lisääntyneestä vapaa-ajasta ja vapaista viikonlopuista. Tosin viikonloput kului gradun parissa, mutta silti tuntui niin hyvältä nukkua viikonloppuisin :D Mitä luksusta! Shoppailin paljon syysjuttuja, join kavereiden kanssa viiniä ja vietettiin mun läksiäiset. Elämä hymyili ja kaikki oli mahtavaa :D  Syyskuun lopussa lähdettiin tyttöjen reissulle Helsinkiin. 


Lokakuu

PicMonkey Collage

PA300552.jpg

PA130401.jpg 

Lokakuu vaihtui Helsingissä tyttöjen kanssa. Teki niin hyvää höpötellä, shoppailla ja juoda viiniä. <3 Ostin mun häämekon, otin lisää reikiä korviin, kävin blogitapahtumassa ja kävin toisen kerran Helsingissä työreissulla. Käytiin ristiäisissä, serkun 10v synttäreillä ja ostin vuoden neljännen laukun :D 

Marraskuu

PB060591.jpg


Untitled

Untitled

Marraskuussa sain graduni valmiiksi ja fiilis oli loistava! Juhlittiin serkun 18v synttäreitä. Loma alkoi häämöttää, laitoin pitkästä aikaa geelikynnet ja marraskuun lopussa luin paniikissa viimeiseen tenttiin. Juhlittiin myös yhden pikkujoulut, jotka omalta osaltani meni hieman överiksi :D (Vieläkin morkkis). Tehtiin Tomin kanssa elämämme isoin ostos ja ostettiin uusi auto <3 

Joulukuu

PC200192.jpg

PC230029.jpg

Joulukuussa juhlittiin toiset pikkujoulut ja kävin tekemässä sen viimeisen tentin. Viimeinen tentti stressas mua niin paljon, että menetin jo yöuneni siitä. Vieläkään tätä kirjottaessa en tiedä menikö tentti läpi, mutta uskon vahvasti niin :D Oon ilmoittautunut jo publiikkiin, joten sen ois parempi mennä. Heti tentin jälkeen lähdettiin Dohan kautta Nepaliin, josta tultiin kotiin juuri ennen vuoden vaihtumista. Vuosi vaihtui kotona parhaimpien tyyppien kanssa <3 

Sellanen vuosi! Melkein hengästyttää kun ajattelenkin koko viime vuotta. Koulun saanti loppuun stressas niin mielettömästi, mutta onneksi vuoteen mahtui neljä ulkomaanreissua, jotka tasapainotti ja sain säilytettyä mielenterveyteni. Niin mielettömän ihana vuosi, vaikka raskas olikin. Ihania ja huippuja ihmisiä mahtui viime vuoteen paljon, vaikka yksi niistä lähtikin meidän luota <3 Ihanaa vuotta 2017! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe