Latest Instagrams
sunnuntai 8. tammikuuta 2017

VUONNA 2017...

Viikko mennyt vuotta 2017 ja olen ehtinyt tekemään itse asiassa jo kaksi "uuden vuoden lupausta". En ikinä tee mitään konkreettisia lupauksia, lähinnä tavoitteita ja toiveita tulevalle vuodelle. Viime vuonna aioin lukea 12 kirjaa ja ostaa uuden sohvapöydän, kumpikin tuli toteutettua! Lisäksi viime vuonna tavoitteet liittyivät tietenkin urheiluun, työelämään ja blogiin. Urheilun osalta viime vuosi meni ihan hyvin, yhteensä 133 treeniä. Ruokapuoli ei sit mennyt ihan niin hyvin, joten siinä täytyy parantaa. Työelämässä tapahtui muutoksia ja muista kiireistä johtuen blogin päivittäminen jäi vähemmälle. 

P1080023.jpg

VUONNA 2017 AION:

- Aion ottaa lisää lävistyksiä. Itse asiassa tämän toteutinkin eilen, mutta tarkoitukseni olisi ottaa ainakin yksi tai kaksi vielä lisää ;)

- Ottaa tatuoinnin. Tätä oon suunnitellut niiin kauan ja nyt olen vihdoin päättänyt kuvankin! Ajankohtaa tatuoimiselle en vielä kyllä tiedä. 

- Mennä naimisiin.

- Lähteä pitkälle häämatkalle Aasiaan.

- Panostaa enemmän blogiin, uudistaa blogi ja kuvata enemmän videoita. Tää on mulla ollut tavoitteena varmaan joka vuosi ja vaihtelevalla menestyksellä oon siinä onnistunut. 

- Tehdä 150 treeniä eli noin kolmisen treeniä viikkoon. Yleensä teen neljä treeniä viikkoon mutta en halua asettaa treenitavoitetta niin korkealle, että sitä ei pysty joka viikko toteuttamaan. 

- Vähentää Pepsi Maxin juontia ja juoda enemmän vettä (ei tule kuitenkaan toteutumaan, mutta tavoitteita on hyvä olla :D )

- Opiskella espanjaa. Oon kauan miettinyt että ois siistiä osata espanjaa edes vähän ja nyt kun ei ole kouluhommia, ajattelin alkaa opiskelemaan espanjaa edes vähän!

- Nähdä enemmän kavereita. Loppuvuodesta olin niin kiireinen että en ehtinyt näkemään kavereita juuri ollenkaan. Tavoitteena siis nähdä enemmän kavereita ja viettää mukavia iltoja viinin parissa ;) 

- Lukea 15 kirjaa. Täytyy parantaa viime vuodesta ;)

- Muuttaa. Johonkin. En tiedä vielä mihin. Ollaan asuttu tässä kämpässä syksyllä viis vuotta ja nyt on aika siirtyä tästä seuraavaan asuntoon, toivottavasti omaan. 

P1070019.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe