Latest Instagrams
tiistai 17. tammikuuta 2017

Arkiasu ja uusi laukku

Moi! Pitkästä aikaa asukuvia ja uusi laukkukin esittelyssä ;) Edellinen laukkuostos taitaakin olla kesällä. Möin myös sen Alexander McQueenin laukun pois, joten voisinkin tehdä jonkun laukkuesittely-videon! Sain Tomilta etukäteen synttäri - ja valmistujaislahjan ja valitsin Malene Birgerin laukun, sillä toi on niin kätevä arkilaukuksi! Toi matsku on just hyvä, sellanen joka ei mee helposti pilalle ja likaiseksi, joten sitä voi huoletta pitää vaikka auton lattialla. (Tosin itsehän pidän uuden auton täysin puhtaana nykyisin ;) 

P1150008.jpg


P1150011.jpg


Ja toi laukku sopii ihan kaikkeen! Mutta seuraava laukku sijoitukseni on kyllä joku värikkäämpi yksilö, sillä nyt mulla on paljon mustia laukkuja. Oon suunnitellut joko punaista tai harmaata laukkua, okei harmaa ei nyt varsinaisesti oo värikäs :D Ootteko muuten tutustunut Camelia Romaan? Sillä on tosi kivoja laukkuja, kaikki täyttä nahkaa eikä hintakaan oo paha! Ne on tosi klassisia laukkuja ja simppeleitä malleja ilman kuoseja ja logoja. Veljeni tilas (minun ohjeistuksesta) Camelia Romasta laukun tyttöystävällensä ja se oli kyllä tosi kiva! 

P1150017.jpg

P1150014.jpg


Tässä muuten mun perus arkiasu näin talvella. Tykkään ihan sikana tollasista pitkistä mekoista, ne on mukavan lämpimiä ja kivannäköisiä päällä! Joku näistä mun pitkistä mekoista on päällä varmaan kahesti viikossa. Lisäksi tää mun harmaa pitkä villatakki löytyy päältä varmaan joka päivä :D 

P1150030.jpg


Loppuviikoksi mää lähden työreissulle Tampereen tienoille ja Jyväskylään ja sit jään Tampereelle kaverin luo viettämään viikonloppua ja synttäreitä! <3 Niin kivaa nähdä taas ja päästä juoruilemaan ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe