Latest Instagrams
lauantai 3. joulukuuta 2016

Reissu lähenee

Moi pitkästä aikaa! Mää oon tässä pohtinut että pitäisin ihan kunnon blogitauon, sillä tällä hetkellä aika ei riitä päivittämään blogia. Mut sitten mää ajattelin, että tässä on kuitenkin jäljellä enää tämä kuukausi, tai periaatteessa puolitoista viikkoa ja sen jälkeen lähdetään reissuun. Sit mulla onkin kouluhommat ohi. Mulla on tosiaan puolentoista viikon päästä se viimenen tentti, joka on todella todella todella v*ttumainen. Mää joudun siis käyttämään kaiken ajan töiden jälkeen tuohon tenttiin, joten blogille ei ole nyt aikaa. Mutta! Vuoden vaihteessa aion rakentaa kokonaan uuden blogin ja laittaa uuden vaihteen silmään tässä bloggaamisessa. Vihdoinkin kun on sitten aikaa!

nepal2

Mutta joo, me lähetään siis reissuun puolentoista viikon päästä. Tää reissu jännittää mua oikeesti paljon enemmän kuin muut reissut, sillä en tiiä miten tuun oikeesti selviämään vuoristossa 10 päivää :D Lisäksi jännittää vähän millanen paikka Kathmandu on. Mutta uskon että reissusta tulee kyllä ikimuistoinen! 

Lennetään tosiaan eka Dohan kautta Kathmanduhun. Lennettään Qatar Airwaysilla, jota on kiva päästä testaamaan. Ollaan yks yö Dohassa mennessä ja tullessa, joten kiva päästä näkemään myös sitä. Kathmandussa ollaan aluksi vaan yksi yö ja jatketaan matkaa kohti Pokharaa ja Himalajan vuoristoa. Siellä aloitetaan sitten 10 päivän vaellus, takaisin Pokharaan ja sit ollaan Kathmandussa neljä päivää vaelluksen jälkeen. Vaelluksen jälkeen aion asua hieronnoissa ja ottaa ihan rennosti :D 

nepal
 (Kuvat Googlesta)

Ollaan hommattu jo suurin osa kamppeista reissuun, ostettiin jo alkusyksystä vaelluskengät, jotta ehitään ajaa ne sisään. Ostin myös rinkan, koska aattelin että sitä tulee käytettyä kyllä reissuilla myöhemminkin. Black Fridaysta tilasin muita vaatteita, kerraston yms. Aatelkaa, mää omistan nyt kerraston!!! :D Ja pinkin taskulampun. AO-päiviltä kävin ostamassa vähän kosmetiikkaa reissuun, tää kohta tuottaa mulle suurta päänvaivaa :D Joudun kuitenkin kantamaan rinkassa kaiken kosmetiikan mitä pakkaan mukaan, joten koitan selvitä mahdollisimman vähällä. Nyt jää siis korostus - ja varjostuspuikot kotiin! ;D 

Hei jos teillä on vinkkejä siitä, mitä pakata vaelluksille mukaan niin vinkkaa ihmeessä! Muistin just että ainakin rakkolaastareita kannattaa ostaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe