Latest Instagrams
tiistai 22. marraskuuta 2016

MY CHRISTMAS WISHES

Kuten oon jo varmasti 1000 kertaa maininnut meidän tulevasta reissusta, me ei siis vietetä joulua tänä vuonna Suomessa. En siis aio hirveesti mitään jouluhössötystä aloittaa, haluan kuitenkin laittaa pienen valokuusen, koska se on niin nätti. Aion myös ostaa reissusta pari joululahjaa itelle ja itseasiassa raahata reissuun mukaan yhden (oikeesti) tarpeellisen joululahjan. 
































Aion siis ostaa reissuun jonkun kivan jouluisen yökkärin ja tossut ja ottaa ne mukaan vaeltamaan. Ompahan sitten jotain jouluista Himalajan vuorillakin :P Sit aattelin ostaa lentokentältä Victoria's secretiltä jonkun kivan tuoksun ja Biothermin kosteusvoiteita. Jos me ei T:n kanssa tuhlata kaikkia joulurahoja reissuun, toivon sen jälkeen pukilta myöhäisenä joululahjana tuon Malene Birgerin laukun ;) 

Musta tuntuu että mun toiveet on joka vuosi samanlaisia. Aina toivon yökkärin, koska mää vaan rakastan jouluisia yökkäreitä. Myös kirjat on vakiotoive, niitä en vaan nyt kehtaa hirveä montaa raahta mukaan reissuun. Sit toivon kosmetiikkaa ja yleensä T:n kanssa ostetaan toisillemme jotkut vähän isommat lahjat. Viime vuonna sain Rebecca Minkoffin laukun, joten toi laukku jatkais samalla linjalla, eikö? ;) 

Onko teilläkin aina samat toiveet joka joulu? :D 

1 kommentti:

  1. Awesome products, I love the bag! Thanks for sharing dear :D
    Great blog! I'm following you! Follow back?***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe