Latest Instagrams
lauantai 19. marraskuuta 2016

LÖPINÄÄ

Moi ja mukavaa lauantaita! Mulla näköjään tää bloggailu keskittyy näihin viikonloppuihin nykyisin :D Mutta tuntuu että viikolla ei oo aikaa yhtään mihinkään ylimääräiseen treenien, töiden ja viimeisten kouluhommien kanssa. Viime kuukausi ja tää alkukuukausi meni hyvin vahvasti gradun kanssa, nyt mulla on käynnissä viimeinen (tappo)kurssi, josta on iltaluentoja.  Mää niin ootan että mun koulu on virallisesti ohi, sit rupean osa-aikaiseksi bloggaajaksi / tubettajaksi :D Tänään kuvailin my day -videota ja vitsi toi videoiden kuvaaminen on kivaa!

Untitled

Kovasti oottelen myös jo meidän reissua, siihen on alle kuukausi! Tosin pakko myöntää, että alkaa oikeesti jännittämään miten selviän siitä vaelluksesta. Vähän jännittää toki fyysinen puoli, kuten vuoristotaudin mahdollisuus, mutta enemmän jännittää kyllä henkisen puolen vuoksi :D Mää en oo mikään eräjorma, en oo ikinä yöpynyt teltassa enkä todellakaan patikoinut. Mun patikointi rajoittuu juhannuksena karhunkierrokseen, sitäkin kierretään sen verran ku darrassa jaksetaan. Selvitin jo etukäteen, että kattaahan mun matkavakuutus jonkun helikopterievakuoinnin sieltä vuorelta :D No ei, huippu reissu varmasti tulossa ja vähän erilainen ku yleensä. Vietetään tosiaan yks yö kumpaankin suuntaan Dohassa, joten kiva päästä näkemään myös se. Sit vaelluksem jälkeen vietetään neljä päivää Kathmandussa ennen lentoa kotiin. 

Untitled

Näin ilosena olin rinkkaostoksilla :D Vähän myös jännittää, miten jaksan kantaa tota rinkkaa.. Nyt on kuitenkin isoimmat ostokset hankittu vaellusta varten ja voin nyt rueta sit eräjormailemaan. 

Untitled

Omien treenien lisäksi mun viikkoihin kuuluu myös treenit Lunan kanssa! Ollaan kehitytty tosi paljon ja koira saa vaan koko ajan lisää vauhtia. Tänään meillä oli pitkästä aikaa kisat ja meni tosi hyvin, yks pieni virhe vaan lopussa. Tammikuussa aattelin startata viralliset kisat ja sitte alan kiertämään kaikki viikonloput kisoja :D No ei ehkä ihan, mutta mukava harrastushan tuo koiran kanssa. Lisäksi musta on niin huippua kun kaikki ihmettelee Lunaa ja sitä, miten bulldoggi voi harrastaa agilitya. Mut sit ku ne näkee ton vauhdin ja innon, ne kyllä ymmärtää miks tää laji ollaan aloitettu :D 

Untitled

Nyt mut kynnet ei kyllä näytä enää tältä. Jostain syystä kynnet ei oo pysyny mulla kovin hyvin niin oon joutunu korjailee niitä ja en tietenkään osaa samanlaista lakkausta tehdä. Torstaina meen Sussulle tekee pikkujoulukynnet <3 Ens viikolla luvassa ekat pikkujoulut ja mun gradun esitys sekä kypsyysnäyte! Lisäksi Oulussa ois Raskasta joulua -konsertti, mutta siihen on myyty jo kaikki liput :( Täytyy koittaa ettiä jostain Torista vielä lippuja..

Jotta tää mun vuosi ei ois liian tylsä (as if, just yks päivä juteltiin T:n kaa että tää on kyllä ollut raskain vuosi ikinä), tehtiin viikko sitte tähän astisen elämämme isoin ostos. Ostettii nimittäin uus auto!!! Meidän nykyinen auto alkaa olla jo aika loppuun ajettu, vaikka ostettiin se vasta vuosi sitten. Nyt syksyllä siihen on ilmestynyt aika paljonkin vikaa, eikä sitä kannata enää korjata. Päätettiin siis vaihtaa kerralla kunnon autoon, sellaseen jonka kanssa ei tarvi huolehtia korjaamisesta ja siitä, että se jättää välille. Nyt siis kuumotuksissa ootan millon saan sen auton :D 

Semmosta tänne, todella sekava postaus mutta tuntuu, että tällästä mun elämä nyt on! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe