Latest Instagrams
lauantai 5. marraskuuta 2016

GRADUNI ON VALMIS

Moi ja mukavaa lauantai-iltaa kaikille! Mää tulin just salilta, otin lasin viiniä ja istahdin sohvan nurkkaan. Ihan mahtavaa. Vielä mahtavamman tästä viikonlopusta tekee se, että sain torstaina kuulla mun graduohjaajalta että graduni on hyväksytty on tuollaisenaan. Vielä teen viimeiset muutokset siihen, kirjoitusvirheet pois ja sellasta. Mutta niin hyvä fiilis, mun gradu on siis virallisesti valmis!! Aloitin sen siis toukokuussa ja kesän pidin taukoa, joten yllättävän nopeasti sain sen kyllä kirjoitettua. Ottaen siis huomioon että kirjoitin sen täysin kokopäiväisen työni ohella iltaisin ja viikonloppuisin.

PA280502.jpg

PA280510.jpg

Mulla alkoi tällä viikolla viimeinen kurssi, josta on iltaluennot. Tää viikko on siis mennyt niiin nopeesti ja tuntuu että en oo ehtinyt tekemään yhtään mitään. Luulen että tää koko kuukausi tulee vaan hujahtamaan ohi töissä ja koulussa. Mää koitan nauttia tästä mun viimesestä kurssista koko yliopiston aikana :D Se kurssi on kyllä tosi vaikee, sen tentti on 13.12 ja me lähetään Nepaliin 14.12, joten toivottavasti voin lähteä valmiina ekonomina reissuun. Niin siistiä. Mun graduohjaaja sanoi torstaina, että aattele, sun tähän astisen elämä suurin työ on nyt melkein takana. Se tarkoitti siis gradua, mutta mun mielestä toi pätee kyllä koko opintoihin. Varsinkin kun en oo yliopistolla käynyt oikeestaan koko vuonna vaan oon käynyt tekemässä vain tentit, ne on oikeesti teettänyt paljon töitä. 

PA280532.jpg

PA280545.jpg

Noi mustat nilkkurit on muuten uudet, tilasin ne Hulluilta päiviltä! :) Ne on niiin täydelliset syyskengät. Ne on nahkaa ja sopii asuun kuin asuun! Lisäksi mää tässä pohtiin, että jos mun kampaaja joskus muuttaa, muutan kyllä perässä. Tää mun tukan väri on niin kiva. Varasin kuukauden päähän kampaajalle taas ajan ja haluaisin ehkä enemmän harmaaseen taittaa tätä. Tosi viileähän tää on nytkin, mutta haluaisin ehkä iiiihan vähän harmaamman. 

PA160495.jpg

PA160493.jpg

Nyt kynttilät palamaan, toinen lasi viiniä ja ajattelin lukee Jojo Moyesin Kerro minulle jotain hyvää -kirjaa. Kävin kattoo ton leffan ja se oli niin ihana <3 Ihanaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe