Latest Instagrams
sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Weekend in Helsinki

Moi ja mukavaa sunnuntaita kaikille! <3 Tänään mää oon ottanut ihan rennosti, kävin tosin aamupäivästä kivassa blogitapahtumassa Vimassa. Mää itseasiassa lupauduin malliksi kyseiseen tapahtumaan, toivottavasti jollain on onnistuneita kuvia niin saan ne laitettua tänne! :) Viime viikonloppu vietettiin tosiaan tyttöjen kanssa Helsingissä; käytiin maailman parhaimmassa sushibuffetissa, juotiin viiniä ja shoppailtiin. Mää oon muuten niin pettynyt Oulun sushibuffetteihin, varsinkin ton Helsingin sushibuffetin jälkeen. Huhuh sitä ähkyn määrää! Oulussa noissa buffeteissa tarjotaan lähinnä niitä perussusheja; makeja ja paria eri nigiriä.


P9300292.jpg

P9300288.jpg


P9300295.jpg

P9300302.jpg

Perjantaina meidän kone oli Helsingissä jo kymmenen aikoihin, joten lähettiin heti lounaalle syömään sitä sushia. Käytiin kahvilla, pyörittiin kaupoissa ja alkuillasta sitten Alkon kautta hotellihuoneeseen valmistautumaan iltaan ;) Me päädyttiin sitten loppujen lopuksi DTM:ään tanssiman ja oli kyllä kiva ilta! Sit tietenkin Mäkkärin kautta nukkumaan. 


PicMonkey Collage2

Seuraava aamu alkoi väsyneenä, mutta onneksi hotellin aamupala aina piristää. Koomattiin hotellihuoneessa vähän aikaa ja sit lähettiin kohti Itistä ja shoppailut jatku! Käytiin siellä syömässä ja meillä menikin yllättävän kauan, sillä takas oltiin just ja just Alkon sulkemisaikaan :D Päivä 2 on hieman haasteellinen saada käyntiin mutta kyllä sitä sitten piristyttiin. 

PicMonkey Collage


IMG_1571


Mutta kyllä tollaset viikonloput ottaa koville, sunnuntaina olin niiiin poikki, että nukahin lentokoneeseen jo ennen nousua.

Tyttöjen viikonloput on kyllä parhaita <3 

4 kommenttia:

 1. Sinä olet teistä kolmesta kyllä kaunein. Kivat nahkahousut sinulla. Miksi te menitte juuri DTM:ään tanssimaan? Sehän on homopaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä ei ollu hirveesti tietoa mihi mennä ja löydettiin toi :D

   Poista
 2. http://suortuva.blogspot.fi/2016/10/syksyn-muoti-viman-blogitapahtuma.html

  Aika vakavan näköinen sinä olet tuossa kuvassa ja kaksoisleukaakin löytyy.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe