Latest Instagrams
sunnuntai 30. lokakuuta 2016

THE WEDDING DRESS

 Tämän päivän postauksen aihe on muistaakseni toinen hääaiheinen, sekä toivottavasti once in a lifetime -postaus. Oon tehnyt varmasti yhden elämäni isoimmista ja tärkeimmistä ostoksista. Kyseessä on siis sneek peek postaus mun häämekkoon!! Kerron vähän mistä sen ostin jne. Mää oon tietenkin ihan super innoissani ja tekis mieli sovittaa mekkoa koko ajan. Pakko viedä se säilöön isille tai äitille, ei sitä ihan joka päivä tarvi sovitella :D Sekä kuumottaa tietenkin että sotken sen meikillä tai Luna sotkee sen yms. Mutta joo, nyt itse kuviin ja myöhemmin tulossa myös vähän höpöttelyvideota mekon tiimoilta! ;)

PA300552.jpg

PA300548.jpg

Mekko on tilattu sellasesta nettikaupasta ku JJsHouse. Tuon kaupan löysin alunperin Facebook hääryhmistä, sillä moni pohti sitä, että uskaltaako tuolta tilata. Mää en kuitenkaan halunnut maksaa mekosta 1700 euroa, sillä sen voi saada netistä paljon halvemmalla ja sen rahan voi sitten käyttää johonkin muuhun. Vaikka toki häät on tärkeä asia ja hääpäivä on sellanen minkä muistaa aina, en mää silti niihin halua laittaa 30 000 euroa rahaa. Sen rahan vois laittaa vaikka uuteen autoon, sillä toi meidän rotisko on hajoamispisteessä. Mää voin niiin suositella tota nettikauppaa ja suosittelin sitä jo mun äidille ja tädille, jotka aikovat tilata mekkonsa myös tuolta. Heille tuli kuulemma valinnanvaikeus kun valikoimaa on paljon :D

Mun mekko on siis olkaimeton prinsenssamallinen mekko, en kuvannut mekkoa tietenkään mun päällä, sillä T ei saa nähdä sitä. Lisäksi mekko on vähän liian iso rinnoista, mutta se oli tietoinen valinta. Oon isompi alakropasta entä yläkropasta ja tietenkin tilasin mielummin liian ison kuin liian pienen, nyt on helppo käyä ompelijalla ottamassa vähän sisälle tosta tissien kohalta. JJsHouselta pystyy kyllä tilamaan mekon myös omien mittojen mukaan, mutta mää istun niin hyvin noihin peruskokoihin, että en sitten ottanut räätälöityä mekkoa. Musta oli myös ihana, että JJsHouselta laittettiin vielä erikseen viestiä, että onhan nää mitat nyt varmasti oikein. Kannattaa siis mitata kroppa huolellisesti ja verratta mittoja ensin valmiisiin mittoihin ja jos ei mätsää niin sitten ottaa räätälöity koko :) 

PA300550.jpg

PA300556.jpg

Toki mekon saa palauttaa jos se sattui olemaan vääränkokoinen, mutta suosittelen olemaan tarkkana ihan oman mielenterveyden vuoksi :D Ja laadusta ei todellakaan tarvi olla huolissaan, tää on niiiiin täydellinen! Noi kirjailut on ihan täydellisiä ja laahus myös tosi laadukas, ei mitään sellasta höttöä. Suurin syy miksi uskalsin tilata mekon JJsHouselta on se, että siellä on käyttäjien arvosteluita mekoista ja omia kuvia niistä. Tää mekko oli saanut tosi paljon hyviä arvosteluita ja käyttäjät oli laittanut omia kuvia tämä päällä ja se rohkaisi tilamaan. Sovittelin tosiaan täällä Oulussa samanmallisia mekkoja ja ne maksoi suunnilleen 1700 euroa. Tää maksoi 300 euroa ja tullimaksuja tuli 140 euroa. Huomattavasti halvemmalla siis päästiin. Luin noista hääkeskusteluista että joku morsian oli ostanut Kiinasta ihan liikkeestä mekon 100 eurolla, joten mekot vaan on siellä niiiin paljon halvempia. 

PA300559.jpg


JJsHouse antoi minulle alennuskoodin käytettäväksi nettikaupppaan, mutta mielipiteet on täysin omiani ja kuten kuvista huomaa, mekko on täydellinen! <3 Tuntuu, että nyt on kaikki tärkeimmät häihin kun mekko on hommattu.

Ja hei, mitä mieltä ootte? Ja jos on jotain kysyttävää kyseisestä nettikaupasta niin vastaan mielelläni! :) Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille, mää jatkan mun häähumussa pyörimistä <3 

16 kommenttia:

 1. Kiva, että olit tyytyväinen mekkoosi! Tilasin tuolta aikoinaan vanhojentanssimekon ja se oli suuri pettymys. Se saatin tosin onneksi korjattua ompelijalla. Rahaa siihen meni kuitenkin. Ehkä pitää antaa JJsHouselle uusi mahdollisuus! https://sinisophie.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, mutta onneksi sait korjattua! Mun tilaus oli ainakin täysi 10, täytyy vielä kirjoitella raportit äidin ja tädin mekoista, jos he tuolta innostuvat tilaamaan :)

   Poista
 2. Todella kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. Käsittääkseni kyseisestä puljusta saa vähän mitä sattuu. Joukkoon mahtuu hyviä ja huonoja tilauskokemuksia. Uskallan epäillä että ovat tietoisesti lähettäneet hyvälaatuisen ja kunnolla tehdyn mekon kun tietää saavansa blogijulkisuutta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tuossa hääryhmässä palautteet ovat olleet positiivisia, mutta tokihan varmasti mukaan mahtuu myös niitä ei-niin positiivisia yllätyksiä. Jos äitini ja tätini tilaavat mekot tuolta niin raportoin myös niiden laadusta, niin on ainakin sitten kolmen tilauksen osalta palautteet! :)

   Poista
 4. Apua ainakin näissä kuvissa toi mekko näyttää just sen tyyliseltä, kun itsekin haluaisin sen tulevaisuudessa näyttävän. Paljon pitsiä! <3

  VastaaPoista
 5. Sanoisin, että usein on ihan syy siihen miksi kiinan mekot ovat niin edullisia. Materiaalia ei ole verrattavissa ns. aitoihin täysin, esimerkiksi satiini ja pitsi on halvempaa kuin "kalliissa" puvuissa. Lisäksi tulisi miettiä, onko puvut teetetty esimerkiksi "työleireillä" huonoissa olosuhteissa, pienellä palkalla. Jos puvun ompelijalle maksetaan mitätön palkka, voidaan mekkokin myydä halvalla. Jos puvun ompelija saa normaalin palkan ja työedut, on mekon hinta pakko olla hieman korkeampi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki jos näin mietitään niin mistään ketjuliikkeistä ei voisi ostaa vaatteita, sillä nekin tehdään Kiinassa. Myös paikalliseen hintatasoon nähden tuo mekko on kallis, sillä oikeista morsiusliikkeistä saa mekkoja alle 100 eurolla. Suomessa myöskin myydään mekkoja 500 eurolla ja tuohon kuuluu monta välikättä ja myymälän oma kate, joten tuskin siitäkään enempää ompelijalle jää :)

   Poista
 6. Ikävää että mainostat epäilyttävissä oloissa valmistettua hääpukua. Noin pienellä hinnalla on selvää, että ompelijalle ei ole maksettu asiallista palkkaa. JjsHouse ja muut kiinakaupat loukkaavat lisäksi muiden yritysten immateriaalioikeuksia kopioimalla malleja ja jopa kuvia omaan käyttöön. Eikö tämäkään sinua tulevana ekonomina häiritse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikalliseen hintatasoon nähdenhän tuo on kallis. Suomessakin mekkoja myydään 500 eurolla, jossa mukana on paljon välikäsiä ja mm. myymälän oma kate, että tuskin siitäkään yhtään enempää ompelijalle jää. Silti on ihan ok ostaa sen hintainen mekko Suomesta. Lisäksi jos näin aatellaan niin ei mitään vaatteita voisi ketjuliikkeistä ostaa. :)

   Poista
  2. Ja lisäksi mainostan verkkokauppaa tai tuotetra jos koen, että se on hyvä ja minulla kaikki meni paremmin kuin hyvin :)

   Poista
 7. Mä en uskaltautunut tilaamaan omaa hääpukuani mistään netistä, juurikin sen takia, että jos jotain sattuukin ja mekko ei ookaan hyvä! Liikkeestä ostaminen oli turvallisinta. Ihana, et sulle tuli ihanin mekko ikinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi rahat saa takaisin jos sattuu vääränkokoinen, tosin omat hermothan siinä menee jos unelmien mekko onkin huono :(

   Poista
 8. Olet siis ilmeisesti enemmän persevä kuin rintava.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe