Latest Instagrams
torstai 6. lokakuuta 2016

Sisustussuunnitelmia

Moi, hei ja terve! Mulla on ihan sairaan kiire ollut tää viikko niin gradun, töiden kun muidenkin juttujen puolesta. Kirjottelen niistä ja viikonlopun reissusta varmasti vielä lisää, mutta nyt täytyy valmistella huomisen työreissun materiaaleja. Lähen käymään taas päiväreissun Helsingissä, joten täytys myös miettiä mitä laitan päälle! Mulle on myös iskenyt ihan hirvee himo sisustaa kämppää, me lähetään T:n kanssa lauantaina Ikeaan ostamaan vähän kynttilöitä syksyksi :P Tässäpä jotain juttuja joita kotiin haluaisin hankkia.


Mää tarvin syksyksi tietenkin paljon uusia kynttilöitä. Poltan niitä suunnilleen päivittäin tossa olkkarin pöydällä, joten niitä täytyy olla useita. Haluaisin myös vaihtaa meidän makkarin verhot harmaaksi, noi verhot on itseasiassa Espritin sivuilta alesta bongattu, jos en löydä Ikeasta muita niin taidan laittaa noi tilaukseen. Syksyksi tarvii myös vähän lisävalaistusta, koska muuten on niin pimeää. Mää oon miettinyt meidän parvekkeelle jotain kivoja valoja, ehkä jopa sellasta valoverkkoa, jolla sais melkein koko seinän peitettyä. Se vois näyttää kivalle tuolla pilkkopimeellä parvekkeella. 

Oon saanu myös pahan pakkomielteen tollasesta teekannusta, nään jo mielessäni kuinka keitän teetä kavereille ja laitan tollasen ybersiistin pannun keskelle pöytää :D Eli en kuitenkaan jaksais käyttää tota. Noi kolme kynttilänjalkaa on myös Espritin sivuilta, mää en vaan tiiä mihin mahutan kaikki noi kynttilät. Meillä on aika pieni kämppä ja sellasta tyhjää tasotilaa on tosi vähän. 

Toisaalta mua kiinnostas kans kauheesti sellanen oikeesti syksyinen sisustus. Kun yleensä vaihan vaan jouluksi jotain vähän punaista ja tietenkin joulukuusi, mutta ois kyllä aika kiva jos muuttas vähän enemmän sisustusta vuodenajan mukaan. Mutta nyt mulla selvästi ajatus karkailee, koska alan olemaan jo aika väsynyt ja huomenna on pitkä päivä! Nyt siis vielä viimeset työhommat pakettiin ja sit nukkumaan. Palaillaan varmaan huomenna :)

Psstt. Mun sisustusjuttuja voi seurata myös Pinterestissä! Sieltä löytyy myös mun hääkansio ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe