Latest Instagrams
tiistai 18. lokakuuta 2016

Office outfit

Moi ja mukavaa tiistai-iltaa kaikille! :) Mulla on ollut oikein nihkee tiistai, jostain syystä mää en oo ikinä tykännyt tiistaista :D Aina koulussa tiistait oli kaikista pisimpiä päiviä ja tiistaina on vielä liian pitkä aika viikonloppuun. Aika jännä muuten, ennen maanantai oli mun lempparipäivä kun kouluun sai nukkua pitkään ja olla pois luennoilta jos huvitti. Sillon kun viikonloput meni aina töissä niin ei odottanut viikonloppua samalla tavalla. Nyt kun on kohta kaks kuukautta ollut vapaat viikonloput niin oon pikkuhiljaa muuttumassa "normaaliksi", siihen että keskiviikkona aletaan odottamaan viikonloppua ja maanantait menee koomassa :D 

Mut joo, tänään oon töitten jälkeen kirjottanut gradua ja käynyt lenkillä, siinä mun huikee päivä :D Tässä kuitenkin asukuvat jotka käytiin Ninan kanssa viime viikolla ottamassa! 

PA130380.jpg

PA130386.jpg

Tässä yks mun työpäivän asu, perusmustalla linjalla mentiin! Nyt syksyllä mulla on hirveesti inspistä pukeutua, tykkään kerrospukeutumisesta, nahkatakeista ja kaikista ihanista huiveista. Syy inspikseen saattaa löytyä myös kolmesta uudesta kenkäparista... Ne esittelen myöhemmin! :) Kerroinko jo muuten että kävin ottamassa lisää reikiä korviin? Näistä kuvista sitä ei niin hyvin huomaa, mutta korvalehdissä mulla on nyt kummassakin kolme korvista. Näiden kanssa ei oo vaan menny ihan kuin strömssössä, sillä kummatkin tulehtui. Lisäksi myös mun lävistyskoru tulehtui, joten mun täytynyt nukkua melkee selälleen kun kumpikin korva on ollut kipeä :D Sen siitä saa kun täytyy laittaa reikiä lisää, mutta ne vaan niin nättejä. Ja tietenkin suunnittelen koko ajan lisää lävistyksiä... Pysyttelen kuitenkin vain noissa korvissa, eli mitään kielilävistyksiä ei oo tulossa. 

PA130401.jpg


Eikös tullut muuten kivat kuvat kun Nina otti nää? ;) Asiasta kukkaruukkuun, näin tänään Facebookissa kuvan että jouluun on tänään 9 maanantaita! Mää sallin itselleni jo vähän glögiä ja ehkä kohta täytyy tehdä ekat joulutortut, koska mehän ei olla joulua Suomessa. Niin saan viettää joulua vähän etuajassa :D Aateltiin ennen meidän reissuun lähtöä pitää etukäteisjoulu T:n ja mun perheen kanssa niin pääsee kuitenkin syömään kinkkua ja herkuttelemaan jouluruualla. Tosiaalta kans kyllä ihana että säästyy siltä kauheelta jouluhössötykseltä ja säätämiseltä (ja lahjojen ostolta, sillä en osta lahjoja kun en oo täällä niitä antamassa :D ). Sanoin tänään jo T:lle että mää kyllä pakkaan sinne Nepaliin yhen paketin jotain joulusuklaata itelle mukaan ja jonku jouluyökkärin :D 

Nyt täytyy lähtä suihkuun ja sit suunnitteleen jotain syömistä. Huomenna aattelin olla niin reipas että meen aamulla heti salille.. Aamusalit ei onnistu mulla ikinä, en vaan saa revittyä itteeni sängystä ylös näin pimeellä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe