Latest Instagrams
keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Iso paha gradu

Mulla on ollut aivan mieletön stressi päällä gradusta. Mun piti kirjotella teille aiheesta jo aiemmin, löysin tän luonnoksista huhtikuulta. 

Huhtikuu 2016:

"Luin netistä artikkelin siitä, kuinka kirjoittaa gradu kuukaudessa. Tässä jutussa mainittiin että paras kannustin hänelle oli julkinen paine. Kirjoittaja oli julkaissut Facebookissa päivityksen, jonka mukaan hän aikoo tehdä gradun kuukaudessa. Mää oon pyöritellyt päässäni kauan ajatusta siitä että kirjoittasin gradun jo tänä vuonna. Kävin juttelemassa jo aiheesta yliopistollakin. Sitten sain tämän nykyisen työpaikkani ja uuden opetteleminen vie aikansa, sekä tietenkin nyt olen töissä täyspäiväsesti ja vielä osa-aikainen työ siihen päälle. Ajattelin että pakko lykätä gradun tekoa ainakin siihen asti, että pääsen tuosta osa-aikaisesta työstä eroon. Mähän oon tunnetusti mestari aikatauluttamaan ja oon tosi tehokas halutessani, joten päätin että perkele se gradu tehään myös. Täten julistan että joulukuussa 2016 tän tytön gradu on valmis. Multa puuttuu siis gradun lisäksi pari kurssia, yksi aivan tosi vaikea kurssi syksyllä, joten vähän jännittää sen suhteen, että millo virallisesti valmistun." 


P9110082.jpg

Ja hemmetti mun gradu on melkein valmis!!! Mää oon stressannu pari viikkoa aivan mielettömästi, mutta stressi on saanut mut myös kirjottamaan ahkerasti. Oon jäänyt töiden jälkeen toimistolle kirjoittamaan, siellä oon saanut enemmän aikaseksi. Tällä hetkellä siitä puuttuu pieniä juttuja ja paljon tietenkin viilausta, kirjoitusvirheitä ja semmosta. Voin sanoa, että fiilis on ihan hemmetin hyvä. En ois ikinä uskonut että pystyn kirjottamaan gradun kaiken muun päälle. Vielä ois tuo viimenen kurssi tekemättä, se alkaa maanantaina ja kestää kuukauden. Virallisesti mun valmistuminen menee siis tammikuulle, sillä palautan gradun joulukuussa ja joulukuussa on myös tuo viimeinen tentti. 

P9110088.jpg

Vielä kun jaksais joulukuun puoleen väliin, niin pääsis reissuun ja sitten on kouluhommat lopullisesti ohi. Toivottavasti, toi yks kurssi stressaa vieläkin. :D Mun perhe ja kaverit koittaa muistuttaa, että ei asiat stressaamalla selviä, mutta en vaan voi lopettaa stressaamista. Mutta kyllä mää ihan vähän (aika paljonki) ootan sitä, että töiden jälkeen mun ei tarvi miettiä kouluhommia eikä tarvi kirjottaa gradua. Mitenhän sitä sitten saa ajan kulumaan? :D No ei kyllä tuu olemaan ongelmia, kirjotan niiin paljon blogia ja luen!! 

Nyt lähen salille nollaamaan ajatukset pois gradusta ja rentoudun illan! Puspus ja moi <3 

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä ihan hulluna viimeisiin opintoihin ja gradun kirjoittamiseen!! <3

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä gradun kanssa! Mullakin tällä hetkellä gradun teko meneillään. Tavoitteena olisi, että paketti olisi kasassa huhtikuun puolessavälissä. Vähän jännittää, että kauanko menee, ennen kuin saa tutkimusluva ja kuinka helpolla haastateltavia löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tsemppiä sullekin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe