Latest Instagrams
sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Heräteostos Longchampilta

Moi ja loistavaa sunnuntaita! Mulla on ollut tosi mukava viikonloppu, vaikkakin aika railakas sellainen :D Tää päivä on sit pyhitetty leffoille, sarjoille ja herkuille. Parisen viikkoa sitten olin työreissulla Helsingissä ja tein lentokentälle pienen heräteostoksen. En nimittäin ollut tietoinen että siinä yhessä laukkukaupassa voi asioida myös kotimaan lennoilla ja menin vain ihailemaan Furlan Metropolista. 

PA070310.jpg


PA070313.jpg

Mutta mukaan lähti Longchampin iso laukku. Oon pidemmän aikaa suunnittelut ostavani jonkun ison kassin, sellasen jota voi käyttää lyhyillä reissuilla ja lentokoneessa käsimatkatavarana. Tää on iso tilava ja sellasta matskua, joka on helppo puhdistaa eikä siis mee pilalle matkoilla. Ainoa miinus tässä on pidemmän hihnan puuttuminen, mutta en raskinut ostaa sitä kalliimpaa versiota tästä, näin isoa laukkua kun käyttää kuitenkin aika harvoin. 

Nyt oon taas yhden laukun lähempänä sitä täydellistä kokoelmaa ;) Syksyn ostoslista alkaa näyttää jo aika hyvältä, enää puuttuisi joku ihana tote ja uusi huivi. Seuraava laukkuostos taitaa kuitenkin olla vasta palkintona valmistumisesta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe