Latest Instagrams
sunnuntai 16. lokakuuta 2016

GET TO KNOW ME TAG

Moikka ja mukavaa sunnuntaita! Mulla on täällä tenttiin luku käynnissä (se on huomenna, iikkkss!!) mutta ajattelin pitää pienen tauon ja upata videon Youtubeen. Kuvasin eilen mun ensimmäisen "tagin", eli get to know me -tagin.  Löysin netistä sivuston, johon oli listattu paljon näitä Youtuben tageja (suomeksi kai joku haasta tjms) ja löysin sieltä pari ihan toteutettavaa! 
Jos tykkäsit videosta niin käy tilaamassa mun Youtube-kanava, sinne tulee säännöllisen epäsäännöllisesti videoita! :) Kommentoi myös mitä tykkäsit videosta! <3

8 kommenttia:

 1. Siis sinulla on ollut paljon miesiä työkavereina. Mikä ihmeen taivutus tuo on? Oletko huomannut, että sinulla on tapana väännellä kasvojasi aika voimakkaasti videoillasi? Lunaa se saattaisi hauskuttaa, mutta blogisi lukijoita ja katsojia ehkä ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei oo tapana puhua kirjakieltä :D Ei niitä videoita oo pakko katsoa jos ärsyttää ;)

   Poista
 2. Mä aloin kans jokin aika sitten tekemään videoita, kävinkin tilaamassa sun kanavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva tietää, käyn tsekkaa sun videot! :)

   Poista
 3. Eipä tietenkään ole pakko katsoa. Tarkoitukseni oli vain sanoa, että tuolla tavoin saatat vähentää niiden katselijoita - ja tuollaisilla kommenteilla myös.

  Eikö tuo etusivun oikean laidan teksti (kuvasi alla) näytä olevan hieman hutaisemalla tehty? 23 vuotta kirjoitetaan ilman yhdysviivaa ja kenkäfriikistä puuttuu ärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pari kirjotusvirhettä eksynyt mukaan, hyvä kun huomasit! :) Ja mitä noihin videoihin tulee niin makuja on monia, itse en tykkää videoista joissa pönötetään kuin kirkossa. Parempi siis mun mielestä ilmehtiä ees vähän :D

   Poista
 4. Kiva ja hyväntuulinen video<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe