Latest Instagrams
tiistai 11. lokakuuta 2016

Bloggaajatapahtuma Vimassa

Sunnuntaina vietettiin tosiaan minibrunssia bloggaajien kesken Vimassa, oli kyllä mukava tapahtuma! Päästiin kuulemaan vähän syksyn muodista ja minä itse lupauduin malliksi tapahtumaan. Onneksi kyseessä oli suht. pieni porukka bloggaajia, joten ei tarvinnut kärsiä ramppikuumeesta :D 

PA090344.jpg

PA090350.jpg 

PA090346.jpg

Robert’s Coffee tarjosi meille tosiaan minibrunssin, meitsi tietenkin innostui heti kun näin vitamiinivettä. En oo varmaan kertonut ikinä täällä, mutta yhessä vaiheessa mulla oli aivan kauhea koukutus vitamiinivesiin, sillä ne on niin hyviä! Liekköhän niillä mitään oikeeta vaikutusta hyvinvointiin, mutta lumevaikutuskin on jo jotain ;) Mut kannattaa käydä tsekkaamassa Robert's Coffee Viman vieressä, nam mitä herkkuja <3 

PA090349.jpg

PA090353.jpg

Kuultiin myös oululaisesta kauneushoitolasta Beauty Spotista, johon teki heti mieli mennä testaamaan jotain ihanaa kasvohoitoa. Hävettää ihan myöntääkin, mutta en oo ikinä käynyt kosmetologilla kunnon kasvohoidossa. :D Monesti oon suunnittelut meneväni, sillä pari tuttua on kosmetologeja, mutta en oo ikinä saanut aikaiseksi. Beauty Spot löytyy Viman yläkerrasta, 6 kerroksesta! 


DSC_0722.jpg

DSC_0772.jpg


PA090358.jpg

Ja sit siihen syksyn muotiin! Multa jäi itse infot Minnalta saamatta, sillä olin vaihtamassa vaatteita aina muiden asujen esittelyjen aikana. Mutta mun omista asuista mää tykkäsin aika paljonkin, vaikka ei ollutkaan mun valitsemia. Tässä harmaassa asussa mulla oli kiva neule, asialliset nilkkapituiset housut, herrainkengät, yli-iso takki ja Balmuirin ihana huivi. Niin ja toi ylisöpö pipo! Tähän voisin pukeutua joskus esim. töihin ja noi housut jäi vähän mietityttämään mua. Mulla ei nimittäin oo yhtiäkään asiallisia suoria housuja. Toinen asu puolestaan oli tollanen bileasu, jossa mulla on musta pitkähihainen mekko, nilkkurit ja iso takki. Toikin mekko oli tosi kiva ja voisin kuvitella laittavani sen päälle vaikka pikkujouluihin! :) 

PA090356.jpg


PA090366.jpg


PA090367.jpg

Saatiin myös kivat pussukat mukaan tapahtumasta, sieltä löytyi mm. Balmuirin kynttilä (niiiiin täydellisen tuoksuinen!!) ja Balmuirin keittiöpyyhe. Saatiin myös testiin Beauty Spotilta vähän kosmetiikkaa, niitä en oo vielä ehtinyt testaamaan! :) 

Oli kiva myös tavata muita oululaisia bloggaajia, kiitos kivasta tapahtumasta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe