Latest Instagrams
torstai 29. syyskuuta 2016

Viininpunainen nahkatakki

Moi! Mulla alkoi tänään viikonloppu, jihaaaaa!!! Me lähdetään huomenna aamukoneella kohti Helsinkiä kaverin kanssa ja toinen kaverini liittyy joukkoon Tampereelta. Luvassa siis tyttöjen viikonloppu Helsingissä, vähän viiniä, sushia ja shoppailua ;) Niin huippua, tätä on odotettu <3 Tekee hyvää vaan juoruilla tyttöjen kanssa eikä tartte miettiä gradua tai työhommia.

P9230242.jpg

P9230265.jpg

Ulkona on jo ihan syksy! Syksyllä tuntuu olevan paljon enemmän kivoja asukuvauspaikkoja, sillä normaali polku ja puistokin näyttää paljon kivemmalta syksyllä :D Ostin tosiaan uuden nahkatakin Zalandosta, tällä kertaa viininpunaisena tai luumuna, mikä lie onkin. Vähän villikortti, mutta toi sopii kyllä ihan kaiken kanssa. Ja näyttää niin kivalta. Ärsyttää, että kaikki täytyy aina ostaa mustana, harmaana tai valkosena niin päätin sit hommata vähän värikkäämmän takin. Täähän sopii kyllä loistavasti tohon syksyiseen taustaan.  Tässä on muuten myös toi mun lyhyempi tukka, näyttää niin lyhyeltä kun on tottunut siihen pitempään :D Tosin kyllähän tää näyttää paljon terveemmältä ja tuntuu paremmalta kun kuivat latvat on napsastu pois. 

P9230252.jpg

P9230257.jpg

Takki - Zalando, Jennyfer / neule - Primark / farkut - Zara / tennarit - Puma / laukku - Michael Kors

Nyt mää alan pakkaamaan loput kamppeet, tulin vasta äsken ripsien huollosta ja alkaa vähän kiire olemaan pakkailun kanssa. Meillä whatsupp -ryhmän linjat on kuumana kun mietitään, että otetaanko shampoota, otetaanko mekot, missä käydään syömässä :D Me päädyttiin tosiaan siihen, että ei oteta ruumaan laukkua, niin kosmetiikka täytyy mahtua pieneen pussiin.. :D Saapa nähdä. Viettäkää tekin mukava viikonloppu! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe