Latest Instagrams
perjantai 2. syyskuuta 2016

Uusia tuulia

Moikka! Kuten mun lukijat varmasti tietää, mulla on ollut todella raskas kevät ja osittain myös kesä. Se on tietenki ihan "omaa syytä", koska mitäs menin ottamaan harjoittelupaikan enkä vähentänyt työtahtia myöskään vanhassa työpaikassa. Päätin myös aloittaa sen gradun toukokuussa, vaikka oisin hyvin voinut aloittaa sen vasta nyt syksyllä. Mää oon kuitenkin aina ollut sellanen että jos jonkun jutun voi tehä nyt, teen sen heti enkä siirrä myöhemmäksi. Aloitin gradun toukokuussa eli valmistun jo vuoden vaihteessa, kun muuten oisin valmistunut "vasta" keväällä. Mähän valmistun siis puoli vuotta etuajassa, joten sinänsä mulla ei olis ollut mikään kiire. Päätin vain tehdä senkin nyt alta pois ja kieltämättä toi gradun alottaminen niin aikasin ehkä kaduttaa. 

P8250024.jpg


Mää oon tehnyt gradusta jo noin puolet, mutta gradu on ollut toukokuusta asti koko ajan päässä pyörimässä "Voi ei, pitäs taas kirjottaa" " Ei oo aikaa kirjottaa, mitähän mun ohjaaja sanoo" Sit mää parissa päivässä otan sellanen kunnon boostin ja kirjotan ihan sairaasti. Mulla on kuitenkin koko ajan ollu tarkoituksena olla tuolla harjottelussa elokuun loppuun, joten oisin kyllä ihan hyvin voinut aloittaa sen vasta nyt syksyllä kun tahti helpottaa. No ei siinä, onhan se nyt sitten hyvällä malilla kun pääsee paremmin siihen pureutumaan :) 

Mää oon myös aina ollut kova tekemään töitä, joten ei ollut mulle vaihtoehto lopettaa vanhassa työpaikassa. Mulla on myöskin sinne vakkarisoppari, joten ei vakkaria tietenkään irtisanota harjoittelupaikan takia. Ja toki tässä oli myös se rahallinen puoli, eli pitäähän sitä saada rahaakin, jonka takia oon myös ollut vanhassa työpaikassa. Mähän oon siis ollut nyt melkein kuusi vuotta Prismassa töissä ja nyt jäin sieltä opintovapaalle. Toisaalta mulla on niin hyvä fiilis, enää mun ei tarvi herätä lauantaisin 4.15 töihin!!! Toisaalta tää on myös aika haikeeta, koska kuus vuotta on mun elämästä niin pitkä aika. Oon koko aikuisikäni ollut Prismassa töissä ja vaikka porukka on sinä aikana vaihtunut, on tuolta tarttunut matkan varrella huippuja tyyppejä mukaan. Aika kultaa myös nopeasti muistot, joten ehkä sitä kohta ikävöidään takas työhön jossa ei tarvinnut stressata, töitä ei voinut ottaa mukaan kotiin eikä tarvinnut miettiä mitä laittaa töihin päälle kun oli työvaatteet :D 

P8250028.jpg


Prisma-aamut on ollut raskaita, kouluviikon jälkeen ei oo aina ollut ihan helppoa mennä viikonlopuksi töihin ja taas kouluun ja taas töihin. Kiireellisinä aikoina oon ollut töissä myös luentojen jälkeen. Jouluna ja juhannuksena on lähinnä tehnyt mieli nukkua kun on ollu niin poikki töistä. Silti mää oon niin kiitollinen että oon voinut tehdä töitä tosi nuoresta asti. Oon aina ollut kaikki lomat töissä 14 -vuotiaasta asti ja Saleen menin töihin 17-vuotiaana. Vaikka toi työkokemus ei varsinaisesti suoraan liity siihen mitä haluan valmistumisen jälkeen tehdä, koen sen silti niin arvokkaaksi jatkoa ajatellen. Harjottelussa mun esimies sanoi että erottuin joukosta nimenomaan työkokemuksen takia. Kyllä se vaan kertoo aika paljon ihmisestä, jos on valmis koko opiskelujen ajan tekemään myös töitä. 


Mää oon myös sellanen että otan kaikki mahdolliset haasteet vastaan työelämässä ja koulussa, sillä uskon että kaikesta on aina hyötyä jossain vaiheessa. Vuosi sitten aloin tekemään yhtä somehommaa, joka jatkuu edelleen ja osittain sen vuoksi sain 
nykyisen harjoittelupaikan. Menin harjoitteluun vaikka en ois tarvinnut siitä noppia, koska se kuulosti hyvältä siihen tilanteeseen. Mun työkokemuksella ja sillä että oon ottanut uusia haasteita vastaan aina kun niitä on tullut, oon nyt tässä pisteessä missä en oo vielä ees valmistunut, mutta mulla on oman alan työpaikka tiedossa. 

Nyt mää alan nauttimaan vapaasta viikonlopusta aikoihin ja nauttikaa tekin <3 Ja jos tästä mun sekasotkuisesta postauksesta voi mitään johtopäätöstä vetää, niin tehkää ihan sairaasti töitä. Se palkitaan joskus :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe