Latest Instagrams
tiistai 6. syyskuuta 2016

Uusia kasvonaamioita

Olen ollut mainonnan uhri.. Toisen bongasin Facebookin mainoksesta ja toisen Cosmosta, nimittäin kaks uutta kasvonaamiota! Mulla on ollut kauan aikaa tarkoituksena tilata Glamglowin kasvonaamiota, mutta ne on aika hintavia enkä oo sitten raskinut. Nyt löysin uuden kasvonaamion Lumenelta (itse asiassa jo heinäkuussa) ja pari viikkoa sitten Lorealin uutuusmaskin. 

P9030048.jpg


Mää tykkään kaikista tuotteista jotka kirkastaa, tuo hehkua ja tietty samalla puhdistaa. Tuosta Lorealin naamiosta on valittavissa kolme versiota, joista otin tietenkin tuon kirkastavan. 


P9030049.jpg

Lumenen uutuusnaamio on pikakasvohoito, eli toimii jopa minuutissa. Oon käyttänyt tätä pari kertaa suihkussa kasvojen puhdistuksen tilalta, sillä tää toimii hyvin putsarina ja samalla saa naaman näyttämään paremmalta. Tää on aika kevyt mun mielestä, joten tätä voi hyvin käyttää useammin. 

P9030052.jpg


Kuten koostumuksesta voi päätellä, tuo Lorealin naamio on mun mielestä tehokkaampi ja toimivampi. Tai toimivampi nimenomaan naamioksi, kerran viikoksi käytettäväksi. Lumenea voisin käyttää enemmänkin putsarina useammin. Lorealin naamion annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, jolloin se kovettuu sellaseksi kovaksi naamioksi. Lumene puolestaan jää sellaseksi "vetiseksi". Tossa Lorealin naamiossa on muuten mutaa seassa, sen takia se on noin tummaa. Mutanaamiothan toimii myös tosi hyvin syväpuhdistuksessa, joten siitäkin syystä tuo on varmasti hieman tehokkaampi. 

Kummatki on kuitenkin tosi hyviä ja suosittelen kumpaakin! Lumenea pikakirkastukseen esim aamuisin ja Lorealia taas kun tarvitaan jotain tujumpaa (Darra-aamut.. :D ) 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe