Latest Instagrams
perjantai 9. syyskuuta 2016

Red sneakers

Vitsi että viikot menee nopeeta! Lähin keskiviikkona Kuopioon yhdeksi yöksi työhommiin ja eilen nukahinkin kotona kesken pelin :D Me tultiin just Lunan kanssa pitkältä lenkiltä tuolta metän keskeltä (parasta <3 ) ja nyt ajattelin kirjoittaa loppuillan gradua. Tässäpä ois asua viime sunnuntailta kun lähdettiin tsekkammaan meidän kavereiden uus kämppä! 

P9040064.jpg

Mää siivosin tosiaan tossa sunnuntaina mun vaatehuoneen ja "löysin" nää mun punaset tennarit kenkälaatikoiden uumenista. Mietin vähän aikaa että laitanko noi kirppiskasaan, mutta päätin antaa niille vielä mahdollisuuden. Onneksi annoin, sillä asusta tulikin tosi kiva! Kirjoitin itse asiassa itelle ylös pari vaatetta, joiden ympärille haluan koota asun. Tällä koitan pyrkiä siihen että asuja tulee oikeesti kuvattua, ja sellasia joita ei ihan joka päivä täällä näy. Harmillisen usein tulee aamulla valittua päälle farkut ja joku niistä parista töihin soveltuvasta paidasta. Nyt muuten tilasin aika paljon uusia paitoja, sillä huomasin että niistä oli oikeesti "huutava" pula :D Tein kolme tilausta ja tilasin yhteensä varmaan 10 uutta toppia / puseroa..


P9040060.jpg

P9040076.jpg

Takki - Nelly / paita - H&M / farkut - Zara / laukku - Rebecca Minkoff / kengät - New Yorker 

Näistä kuvista tuli muuten yllättävän kivat kun kuvattiin pitkästä aikaa tolla paremmalla linssillä. Mitäs tykkäätte punasista tennareista? Mun mielestä toimii ihan mukavana piristyksenä sinisten farkkujen kanssa! :) Mulla on muuten maanantaina kampaaja, pääsen vihdoin värjäämään ton reuhkan! Yllättävän hyvin säilynyt toi viileä sävy, mutta toi juurikasvu on aivan kauhee.. Oon niin tykästynyt tähän viileeseen sävyyn että samalla jatketaan! Vihdoinkin oon löytänyt ainakin vähäksi aikaa sen värin jossa haluan pysyä, eipähän tarvi ennen jokaista kampaajareissua pohtia mitä tukalle tekisi. Mukavaa viikonloppua kaikille <3 Mää en oo edelleenkään tottunut että mulla on näinkin paljon vapaata :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe