Latest Instagrams
sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Ostoksien esittely videolla

Moikka moi ja loistavaa sunnuntaita kaikille! Mää kuvasin tänään videon pitkästä aikaa! Oon tilannut aika paljon uusia paitoja viime aikoina, joten kuvasin ne sitten videolle. Muuten tää päivä meneekin aika pitkälti gradun parissa, sillä mun täytyy huomenna palauttaa mun ohjaajalle uusin versio gradusta. Mää siis koitan saada siihen vielä pari sivua tekstiä, jotta ei tuu piiskaa ;D 

Mutta! Tsekatkaa video ja käykää tilaamassa mun kanava, oon nimittäin niiiin innostunut videoista. Niitä tulee ehdottomasti lisää ja toiveita saa aina esittää! :)


2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia<3 Tsemppiä gradun kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihan hyvin se on edennyt :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe