Latest Instagrams
maanantai 19. syyskuuta 2016

Evening outfit

Hip hei ja hellät tunteet! Mää tein just haastattelurungon mun gradua varten ja suunnittelen salille lähtöä, joten nyt on hyvä aika tulla postaamaan perjantailta toiset asukuvat. Aiemmin esittelin tosiaan työasun perjantailta ja nyt on vuorossa illan vapaa-ajan asu. Käytiin perjantaina Anniinan kanssa syömässä ja parilla drinksulla Roosterissa ja tälläistä mulla oli päällä!

P9160130.jpg

P9160140.jpg

Mää en ollut muuten aikaisemmin käynyt Roosterissa syömässä, vaikka se on jo kauan aikaa Oulussa ollutkin. Ja oli muuten hyvät burgerit!! Edelleen mun lemppariburgerit löytyy Kauppurista ja Friends&Brgrsista, mutta noi oli kans loistavat burgerit. Oon myös fanaattinen ranskiksien kanssa, sillä ne on mun mielestä vähintään yhtä iso osa ateriaa kuin burgerikin, joten Roosterin ranskikset oli kans tosi bueno :D (Ranskiksien top 3: Friends & Brgrs, Rooster, Kauppuri) Kyllä, ranskikset ja burgerit on iso osa elämää. 

P9160169.jpg

On tullut kyllä taas viime aikoina syötyä niin huonosti, että tää viikko startataan kyllä salilla ja terveellisellä ruokavaliolla. Ajattelin myös koittaa herätä parina aamuna viikossa aamusalille, koska päivät vaan alkaa niin paljo paremmin kun ei torkuta viimeseen asti vaan käy liikkumassa! Mulla on salille vielä tosi lyhyt matka, joten aikaa siihen ei menis ees paljoa. Latasin itse asiassa The Rock Clockin, joka on siis Dwayne Johnsonin tekemä herätyskello appi. Toi app toimii niin että siihen asetetaan oma tavoite, kellon aika milloin herätään (ei mahollisuutta torkuttaa) ja itse The Rock latoo jotain motivaatiojuttuja herätyksen aikana :D Saa nähä meneekö hermo heti ekalla kerralla..

P9160160.jpg

Asussa muuten mun "uudet" kengät. Hapsut siksi, että ne on ostettu jo heinäkuussa meidän reissulta, mutta täällä blogissa niitä ei oo näkynyt. Tykkään noista tosi paljon, vaikka matsku onkin aika heikkoa, eli noi on sellaset yhden kesän kengät. En normaalisti osta sellaisia, mutta noi lähti niin edullisesti Primarkista että oli pakko. Nyörikengät on vaan niin nätit! Asu näyttää muutenkin koostuvan taas lemppareista (kaikki on aina mun lemppareita..), sillä toi taki on yks all-the-time lempparein nahkatakki (40 euroa löytö New Lookista, aitoa nahkaa! <3 ), paita yks tämän hetken lempparein paita ja farkutkin yhet parhaimmista. Ihminen voi näköjään olla ilonen myös vanhoista vaatteista, toi takkikin on ainakin kolme vuotta vanha. 

Joo, nyt lähen vaihtamaan salikamppeet päälle ja lähen tekemään tappavaa jalkatreeniä! Tsemppiä kaikille maanantaihin! <3 

3 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida tuota nahkatakkia,nimittäin ostin tuon saman silloin aikoinaan kun vinkkasit siitä täällä blogissa! Ja edelleen mullakin joka päivä käytössä, ihan lempparitakki ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii vähän huippua kuulla, että vinkeistäni oli hyöytyä!! :) Tuo takki on kyllä ihan paras <3

   Poista
 2. Pusero on oikein kiva: yhtä aikaa naisellinen ja tyttömäinen ja tuo kivasti muotojakin esille olematta silti mauton tai liian paljastava. Housuista tulee tietysti miinusta. Kaikissa jo peruspukeutumisoppaissakin sanotaan, että vaatteiden pitää olla puhtaat ja ehjät.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe