Latest Instagrams
perjantai 23. syyskuuta 2016

Bomber outfit

Loistavaa perrrrjantaita kaikille! Huippua että taas on viikonloppu. Mulla on huomenna läksiäiset vanhoille työkamuille ja tänään täytyy siivota kämppää ja suunnitella menua huomiselle. Vitsi muuten viikot menee nopeeta, tuntuu että aina on perjantai :D Mikä on toisaalta ihan hyvä, mutta kohta taas huomaa että on jo talvi. Tässä ois asu viime viikonlopulta, tää vilahtikin jo tossa edellisessä videossa. :)

P9170223.jpg

P9170228.jpg

Mää tykkäsin asusta tosi paljon! Kiva kun vielä voi käyttää ballerinoja ja muita kesäisiä kenkiä, mutta silti saa pukeutua takkeihin ja kohta neuleisiin. Takithan on yks mun suurimmista pakkomielteistä, omistan takkeja varmaan melkein yhtä paljon kuin kenkiä. No en ihan yhtä paljo.. :D Tänään hain muuten postista Asosilta tilatun paketin, sieltä tuli kahdet niiin täydelliset kengät että en malta odottaa niiden esittelyä! Kummatkin on tosi Guccin tyyliset kengät, sen takia varmaan ihastuinkin niihin. Mutta hinta vaan oli huomasti edullisempi :D 

P9170232.jpg

P9170224.jpg

Ah toi mun tukan väri on vaan niiin ihana. Vaikka just luin Iltalehdestä, että "mummotukka" on jo ihan out :D Ihan sama, toi on niin siisti. Eikä siinä mainittu mitään liukuvärimummotukasta :P Mulla on muuten nyt lyhyempi tukka, itseasiassa tähän kuvaan kun vertaa niin aika paljon lyhyempi. Toi mun latva oli tosi huonossa kunnossa, sitä on leikattu varmaan vuosi sitten viimeksi. Mun täti on koulutukseltaan kampaaja, joten kävin sen luona napsasemassa vähän tukkaa pois. Ja aika paljon lähtikin, mutta kyllä se siitä taas kasvaa. Seuraavissa asukuvissa näkyykin sitten uutta mittaa! :)

Nyt mää alan vielä siivoamaan kämppää ja sit Lunan kanssa iltalenkille! Mitäs tykkäätte asusta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe