Latest Instagrams
sunnuntai 7. elokuuta 2016

Link your blog!

Viimeksi ku tein tämmösen postauksen, sain siihen tosi kivoja uusia blogeja! Huomaan nykyisin koko ajan miettiväni että mitä vois lukea kun tuntuu että monet blogit on jo "niin nähty". Oon myös paljon enemmän Youtubessa nykyisin, jostain syystä videot iskee tällä hetkellä enemmän. Huomaan myös että siellä on myös paljon katselijoita, sillä videoihin kommentoidaan paljon enemmän kuin blogeihin. 

Eli, linkkaa minulle oma tai joku muu tosi kiva blogi :) Koostan niistä sitten myös lukijoille postauksen, jotta mahdollisimman moni pääsee lukemaan kivoja blogeja. Voit kirjoittaa myös jonkun esittelytekstin, jotta mahdollisimman moni mun lukija kiinnostuu myös blogistasi. Saa linkata myös Youtube-kanavia ja luen blogeja ihan laidasta laitaan, eli ei tartte olla mikään muotiblogi :)

link

Mää tsekkaan linkatut blogit viikon päästä sunnuntaina! :) Ja nyt linkkailemaaaaan!

28 kommenttia:

 1. https://sannialina.blogspot.fi/

  20 v / lifestyle / valokuvaus :-)

  VastaaPoista
 2. http://olloppo.blogspot.fi/ , http://annukkasuominenphotography.blogspot.fi/ ja http://annunjuttui.blogspot.fi/. Kaikki nuo kolme ovat ylläpitämiäni blogeja ja nuoria sellaisia, mutta valmiita valloittamaan ihmisten sydämet :-D heh

  VastaaPoista
 3. http://heliannika.blogspot.fi/

  Oon 20-vuotias lifestyleblogin raapustelija ja tällä hetkellä tosiaan asustelen Jyväskylässä. Blogista löytyy juttua positiivisella fiiliksellä ja omalla persoonalla höystettynä niin elämästä, kun sit pinnallisestakin hömpästä. :)

  VastaaPoista
 4. http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  19-vuotiaan maailmanmatkaajan lifestyle-/reissublogi. Tällä hetkellä asustellaan Australiassa ja blogista löytyykin juttua vähän asiasta ja asian vierestä varustettuna kuvin :-)

  VastaaPoista
 5. http://diconomise.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, ostoksia, suosikkeja, kosmetiikkaa, diy-juttuja ja positiivista fiilistä!

  VastaaPoista
 6. illicit-hiraeth.blogspot.fi
  Tulevan lukiolaisen lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä.

  VastaaPoista
 7. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  Blogia kirjoittelee 20-v tyttö. Blogistani löytyy mm. luontokuvia, arjen pikkufiilistelyjä, ajatuksia ja hyvää mieltä. Tervetuloa seuraamaan! :)

  VastaaPoista
 8. https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Juttuja omasta sporttisesta ja ehkä paikoin katu-uskottavastakin tyylistä naisellisilla viboilla, ajatuksia elämästä ylipäätään ja asiaa hyvinvoinnista kaikin puolin. Inspiroitumista ja inspiroimista. Lifestyleä ja uuden kodin myötä sisustusjuttuja! 20 / JKL :)

  VastaaPoista
 9. http://more-than-we.blogspot.fi/

  Heidi // 19 // Jyväskylä // valokuvapainoitteista lifestyleä!

  VastaaPoista
 10. Jee tälläset posatukset on kivoja! http://jvsmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. http://tildahytonen.blogspot.fi/

  - Tilda - Lifestyle - Reissaaminen - Jyväskylä - 13 -

  VastaaPoista
 12. http://ladyymode.blogspot.fi

  Parikymppisen Helsingissä asustelevan ja aloittelevan stylistin blogi. Juttuja muodista, kauneudesta sekä arjen pienistä luksushetkistä, joskus saatan jäämään unelmoimaan matkasta upeaan New Yorkiin .

  VastaaPoista
 13. http://petrajanica.blogspot.fi/

  21-vuotiaan nuoren Turussa asuvan lifestyle-blogi.
  Elämän pieniä ja suuria iloja, ruoan tuoksua, sisustamista ja ripaus kauneutta.

  VastaaPoista
 14. http://sonjatuuliak.blogspot.com/

  20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi, joka sisältää mielipiteitä, tyttöhömppää, asukuvia, fiilistelyä, hyvinvointia, shoppailua, vaatekriiseilyä, rakastumista, terveellisiä reseptejä, sisustujuttuja ja elämää yleensäkin.

  VastaaPoista
 15. Oo ihana et toteutat tän kans!

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi
  Freelancermallin ja sosionomiopiskelijan sekä bloggaajamiehen vaimoke kirjoittelee täällä tyylistään, mielipiteistään ja elämästä, joka sisältää muunmuassa paljon matkailua <3

  VastaaPoista
 16. http://2avlt5.blogspot.fi/

  Olen 21-vuotias lääketieteen opiskelija Tartosta. Kolmen viikon päästä starttaa toinen vuosi yliopiston kansainvälisellä linjalla, joten vielä on hiukan matkaa siihen oikeaan lääkäriyteen. Blogia olen pitänyt vuodesta 2010 ja on hauskaa katsoa miten koko blogi on kasvanut mun mukana. Pienestä yläastelaisesta tytöstä unelmoimassa tulevaisuudesta, nuoreksi aikuiseksi joka nyt elää sitä elämää josta aina unelmoi. Ja edelleenkin tää kaikki tuntuu niin epätodellisen upealta.
  Rakastan valokuvia, oli ne sitten vanhoja filmikuvia, järkkärikuvia, polaroideja, tai Instagram-räpsyjä. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja kuvien avulla pääsee takaisin vanhojen muistojen pariin. Lisäksi rakastan aikaisia aamuja, kesäöitä, liikuntaa, ihanaa ja raikasta ruokaa, ja haluan nähdä ja kokea elämässäni niin niin paljon.

  VastaaPoista
 17. http://cowswings.blogspot.fi/

  19-vuotiaan opiskelijan taideblogi, mukana myös jonkin verran stressailua muuton ja yliopiston alkamisen takia. Yleensä kuitenkin aika pirteä ja värikäs blogi!

  VastaaPoista
 18. http://revontulipalo.blogspot.fi

  Parikymppisen ilopillerin ja ruokafriikin lifestyleblogi maustettuna matkustelulla, DIY-jutuilla ja kaikella mikä elämääni kulloinkin kuuluu. Pian tiedossa muutto omaan kämppään, ja siihen liittyen on tulossa ainakin jonkin verran sisustusta ja sen sellaista.

  VastaaPoista
 19. http://whitedreamwhite.blogspot.fi/

  14 vuotiaan tytön blogi. Laidasta laitaan postauksia on tulossa. Kiinostuksen kohteet ovat mm. Meikit, terveys, urheilu ja muoti. Myös ostoksia ja ___sisältö postauksia löytyy :)

  VastaaPoista
 20. http://www.lily.fi/blogit/essiel
  21-vuotias vaatekaupan myyjä jakaa asukuviaan ja kirjoittelee niin tyttöjen illoista kuin syvällisimmistäkin jutuista, resepteiltäkään ei säästytä :-)

  VastaaPoista
 21. http://riikkasavolainen.blogspot.fi/ 😊

  VastaaPoista
 22. http://sanasokkelossa.blogspot.fi/

  Kirjoittelen siitä mikä mulle on milloinkin ajankohtaista, kuvilla ja novelleilla varustettuna :)

  VastaaPoista
 23. http://emubirdy.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 24. http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  22-vuotias opiskelija kirjoittaa elämästään ja kaikesta, mitä mieleen juolahtaa. Opiskelen viestintätieteitä Vaasan yliopistossa, ja opiskelujuttuja tuleekin blogiin usein - varsinkin niistä haalaribileistä!

  VastaaPoista
 25. http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  Valokuvausblogi, josta löytyy myös valokuvausvinkkejä :)

  VastaaPoista
 26. http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  Parikymppisen (tulevan) opiskelijan lifestyle- ja matkustelupainotteinen blogi, josta löytyy myös mm. kosmetiikkajuttuja, hyvinvointia, ruoanlaittoa sun muuta. :)

  VastaaPoista
 27. http://lovekatariina.blogspot.fi/

  26 / Lifestyle, Muoti & Kauneus

  Minulta löytyy myös YouTube kanava!

  Blogissani on postauksia arjesta, kauneudesta ja muodista noin 3-4 kertaa viikossa, joista yksi on aina myös YouTubeen julkaistava videopostaus!

  Tervetuloa mukaan! :)

  ♥ Kata

  VastaaPoista
 28. Juuri keväällä valmistuneen 20-vuotiaan naisen(alun) lifestyle painotteinen blogi, mistä löytyy mm. asuja, reseptejä ja kauneutta!

  https://worldinmmyeyes.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe