Latest Instagrams
lauantai 6. elokuuta 2016

Kerro minulle jotain hyvää

Voi itkujen itku mikä leffa toi olikaan. Onko moni käynyt kattomassa / lukenut ton Kerro minulle jotain hyvää? Me käytiin torstaina kaverin kanssa katsomassa se ja se oli niiiin ihana, mutta itketti myös niin paljon :D Tosin mää itken kaikissa leffoissa missä koirille tapahtuu jotain (Marley ja minä ja Hachiko on pahimpia itkettäjiä) ja kaikissa tollasissa rakkaushömpissä. Hyvä kun lopussa salista kuuluu vaan räkimistä ja nyyhkimistä, pari raukkaa miestä oli pakotettuna siellä leffassa ja oli varmaan ihan ahistuneita kun sali täynnä naisia itkemässä :D 

P8040021.jpg


Mää jäin miettimään tota leffaa pitkäksi aikaa, jotenkin se iski muhun todella kovaa. Tossa leffassahan on siis pääosassa mies joka joutui onnettomuuden takia pyörätuoliin ja menetti elämänilonsa ihan kokonaan. Aiemmin mies oli rakastanut elämäänsä, sukeltanut ympäri maailmaa, matkustanut, oli onnellisesti parisuhteessa ja hyvässä työssä. Sitten hän joutui onnettomuuteen, halvaantui ja menetti tuon kaiken. Miehelle palkataan avustajaksi nainen, jotka yllätys yllätys rakastuu. En halua enempää paljastaa, jos joku vielä haluaa käydä kattomassa ton, mutta pointtina tossa oli että ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu. Että pitäs aina pyrkiä toteuttamaan unelmiaan eikä tyytyä vähempään. Ja toisaalta toi leffa sai mut miettimään kuinka hyvin mulla asiat on ja että pitäs välillä muistaa olla kiitollinen, eikä keskittyä niihin negatiivisiin asioihin. Mutta suosittelen ehdottomasti katsomaan, mää ostin ton leffan kirjanakin, mutta en halua sitä heti perään lukea. 

P8040009.jpg

Lundeki halus esiintyä asukuvissa. Sopii hyvin kokomustaan asuun toi mun asustekoira ;) Tässä tosiaan asu, mikä mulla oli päällä kun käytiin toi leffa katsomassa. Sain just postista ton nyöripaidan, toi on H&M:ltä ja ihan superkiva!! Toi nyöritysosio on kyllä tosi pitkä ja jouduin käyttämään vähän mielikuvitusta että sain sen pysymään kiinni. Noi nyörit on sidottu tonne niskan taakse, koska muuten tohon eteen ois tullut järkyttävän iso rusetti. 

Mulla on viimenen vapaa viikonloppu ennen kuin loma loppuu myös toisesta työpaikasta. Ajattelinkin siis korkata viinipullon kaverin kanssa ja nauttia näistä vapaapäivistä <3 Oon myös tällä viikolla edennyt gradussa hyvin, joten viinipullo on ansaittu! Ja hei, mää suunnittelin että alkaisin ihan tosissaan tekemään myös videoita. Kuvattiin videoita reissussa ja niitä oli niiiin kiva kuvata. Mulla on vaan kuvauspaikan kanssa ongelmia, koska mulla ei oo sellasta kivaa työpöytää kotona missä voisin kuvailla. Mun työpöytänä toimii sohvannurkka :D Onko teillä jotain toiveita videoiden suhteen? Ajattelin mm. esitellä mun ostoksia eBaysta, mutta ois kiva kuulla myös teidän toiveita :) 

2 kommenttia:

  1. Kiitti vinkistä! Oonkin jotenkin missannut kokonaan, että tämmönenkin elokuva pyörii. Pitääpä kysyä lähtiskö joku mukaan kattomaan :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe