Latest Instagrams
tiistai 2. elokuuta 2016

Edullisia meikkisuosikkeja

Mää oon reissuissa tutustunut pariin itselle uuteen meikkimerkkiin ja tykänny niistä paljon. Aina tulee kuitenkin paniikki että mistä saa lisää niitä meikkejä kun ne loppuu ja huomasin että kaikkia itseasiassa pystyy tilaamaan edullisesti Suomeen! Tässäpä ois pari merkkiä ja niiden nettikaupat, jotka kannattaa tsekata jos etsii hyviä ja edullisia meikkejä :) Mää tykkään kokeilla paljon meikkejä enkä yleensä raski panostaa niihin hirveitä summia, joten nää merkit on mun suosikkeja! 

P8020003.jpg


NYX, Makeup Revolution, Freedom ja Kiko on mun lemppareita mitä edullisiin meikkeihin tulee. NYX:iä saa nykyisin ihan Sokokselta, joten siitä ei varmaan erikseen tarvi kertoa. NYX:ltä mulla on toi korostus/varjostuspaletti, huulipunia ja puuteri, kaikki aivan loistavia!! Kannattaa siis testata ainakin niitä. :) 

P8020005.jpg


Makeup Revolutionilta mulla on noi korostus / varjotuspuikot, pari sivellintä ja meikin pohjustusvoide. Oon tykännyt kaikista tosi paljon, varsinkin noissa siveltimissä on tosi hyvä hinta/laatusuhde. Tolla merkillä on myös tosi kivoja luomiväripaletteja ja ajattelin tilata seuraavaksi sellasen. Noi korostuspuikot tilasin Nordicfeelistä ja reissusta ostin kyseiseltä merkiltä eyelinerin, mutta noita saa tilattua myös merkin omasta nettikaupasta. Nettisivu on nykyisin TAM Beauty -niminen, josta saa myös Freedomin meikkejä. Postikulut on edulliset ja valikoima on tosi laaja, voisin käyttää puoli päivää noiden selaamiseen ;D 

P8020006.jpg

Reissussa törmäsin Kikon myymälään ja ostin sieltä toisen pohjustusvoiteen, koska toi oli niin hyvässä alennuksessa :D Oli pakko myös googlettaa saako tuota merkkiä tilattua Suomeen ja saahan sitä! Kikolla on myös siis oma nettikauppa, joka toimittaa Suomeen. Myymälä oli täynnä vaikka mitä kivaa ja se oli oikeesti kuin karkkikauppa! 

P8020007.jpg


Freedomilta ostin uuden kulmavärin ja nappasin myös mukaan jonkun huulikiillon, koska mulla ei ollut mitään huulikiiltoa mukana reissussa :D Toi kulmaväri on muuten niiiiin hyvä!! En voi sanoin kuvailla kuinka hyvä ja huomattavasti halvempi kuin esimerkiksi se Anastasian vastaava. Toi maksoi muistaakseni 8 euroa, noiden omasta nettikaupasta sen saa vielä edullisemmin. Freedomia myydään nykyisin samassa nettikaupassa kuin Makeup Revolution, eli TAM Beautysta saa sitä :) Mua jäi mietityttämään yks ihonhoitotuote, joka täytyy varmaan laittaa samaan tilaukseen niiden luomivärien kanssa.. Raportoin sitten heti mitä tykkäsin niistä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe