Latest Instagrams
sunnuntai 28. elokuuta 2016

eBay-löytöjä

Meitsi on taas jäänyt ihan koukkuun eBayhin.. Oon tilannut sieltä jo hyvin monta vuotta, aina välillä aktiivisemmin ja välillä vähemmän aktiivisemmin. Nyt oon kuitenkin selaillut eBayta paljon jo häidenkin takia, mutta kyllähän sieltä jotain muutakin on löytynyt ;) 

P8280031.jpg


Tämmösiä juttuja on tällä kertaa tullut tilattua! Maailman parhaimmat aurinkolasit, puhelimien kuoria, siveltimiä, huulipunia, hampaan valkasuliuskoja ja tollanen ihonpuhdistussetti :) Mua vähän jännittää tilata eBaysta mm. kosmetiikkaa, enkä ikinä ostais mitään kuorintajuttuja yms, koska oon kuullut kauheita juttuja niistä. Uskaltauduin kuitenkin tilaa pari kappaletta mattapunia ja noi on niiin hyviä!! Bongasin noi sellasesta "eBay Haul" -videosta Youtubesta ja ah, oon rakastunut. Maksaa tyyliin euron kappale ja pysyy hyvänä tosi pitkään. Toi alempi on jo jonkun verran käytetty, joten siitä on kulunut toi tekstit pois. Se on kuitenkin aivan täydellinen nude! Tilasin myös kirkkaan punaisen ja syksyyn sopivan tummanpunaisen.

P8280033.jpg


Mää luotan täysin eBayhin mitä tulee puhelimien kuoriin. Mulla ei itseasiassa oo ees kuoria muualta. Ne maksaa vaan euron pari ja ihan samanlaisia ku vaikka Glitteristä ostetut. Oon tilannu pari kappaletta marmorisia kuoria, noi on niin siistit!! 

P8280032.jpg

Tilasin myös uudet arskat ja tääkin ostos meni niin nappiin! Nää istuu mun päähän täydellisesti ja näyttää niin hyvältä. Nää on vähän tollaset kissamaiset, mukavaa vaihtelua mun aurinkolasien kokoelmaan ;)

P8280039.jpg

Nää hampaiden valkasuliuskat jännitti vähän kans, olin ihan varma että mulla syöpyy hampaat pois :D Oon käyttänyt tälläsiä kuitenki ennenkin, joten päädyin sit testaamaan. Mun mielestä nää on ihan toimivia, ei kuitenkaan niin tehokkaita kun Crestin. En oo kylläkään käyttänyt näitä sellasena kuurina, vaan silloin tällöin. Mut hei, hampaat ja kiille tallella! ;)

P8280040.jpg

Oon katellut tällästä laitetta ihonpuhdistukseen, mutta tää oikea versio tästä maksaa tosi paljon, enkä ollut varma tuleeko sitä niin paljon käytettyä. Ja ihan hyvä että en sitä ostanut, oon nimittäin ollut aika laiska tän käytön suhteen. Mulla pysyy iho hyvässä kunnossa pelkällä meikinpoistoaineella, mutta yritän jaksaa päivittäin käyttää myös ihan kunnon puhdistusaineita ja silloin tällä on kiva oikein kunnolla jynssätä epäpuhtaudet pois :) 

P8280035.jpg

Mutta mun all the time paras ostos eBaysta on nää siveltimet. Siis oikeesti, en oo ikinä testannut näin hyviä siveltimiä. Tilasin näitä pyöreitä siveltimiä isomman paketin, näitä tuli yhteensä kymmenen, joista yks oli vähän liimaantunut kasaan :D Mutta nää loput on aivan täydellisiä. Mun meikkipohja ei oo ikinä näyttänyt niin hyvältä kun näiden jälkeen. Myös noi pienemmät siveltimet silmämeikkiin on loistavia, saan niillä tehtyä tosi kivannäköisen silmämeikin ja luomivärit levittyy hyvin. Täydellisiä <3 Ja makso varmaan kympin toi setti. 

Sellasia löytöjä tällä kertaa, mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille :) 

2 kommenttia:

  1. Jopas olikin hyviä löytöjä! En ole koskaan uskaltanut tilata mitään kosmetiikkaa tai vastaavaa :D Mutta ehkä nyt uskallan jotain siveltimiä yms tilata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mua kans jännittäs ostaa jotain meikkivoiteita. :D Joku aika sitten näin myös uutisen missä joku nainen oli ostanut kuorintavoiteen eBaysta ja se oli syövyttänyt naamaa sitten ihan kunnolla :/ Siveltimiä kannattaa kyllä kattoa!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe