Latest Instagrams
keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Relaxed outfit from Malaga

Tänään me lennetään kotiin! Ollaan itseasiassa lentokoneessa kun tää postaus tulee julki. Toisaalta ei tee yhtään mieli tulla kotiin, oisin voinu viihtyä Espanjassa vielä kauemminkin. Tehdä vähän retkiä lähikaupunkeihin, juua vähän viiniä ja ottaa rennosti. Paluu arkeen kuitenkin koittaa joskus, onneksi mulla on vielä pari lomapäivää ennen töiden alkua.. Se ahistaa enemmän kuin kotiin meno :D Tässäpä olisi kuitenkin yksi asu reissusta! :) Oltiin illalla hengailemassa rannalla, vähän viiniä ja Pokemonien metsästystä.. Oltiin muuten parinakin iltana hengailemassa rannalla, sillä tykkään seurailla ihmisiä ja rannoille kerty iltasin paljon paikallisia. 

P7250331.jpg

P7250333.jpg

Oon reissussa hyvin, hyvin laiska pukeutuja. Varsinkin tällä reissu kun Malagassa oli joka päivä yli 30 astetta lämmintä, sisällä myös, ei huvittanut pukeutua mihinkään. Suurimman osan ajasta hengailin bikinit ja shortsit jalassa. Ei mua muuten haittais kuumuus, mutta ärsyttää jos sitä ei pääse pakoon mihinkään. Olisi ees sisällä se 19-20 astetta niin ei olis ongelmaa :D Malagassa puski soijaa yölläkin, joten oli hieman tuskallista eikä siinä tehnyt mieli laittaa hiuksia tai meikata :D Siksi oon kaikissa kuvissa lasit päässä, peittää vähän soijasta naamaa.. 


P7250332.jpg

P7250323.jpg

Mutta tää asu oli yllättävän kiva! Koska mulla on printtipaita! Omistan niitä tällä hetkellä tasan kaksi ja kummatkin on uusia, tämän kesän ostoksia. Toisen ostin Ruisrockiin ja tämän ostin Turussa ollessa Gina Tricosta. Shortsit on myös uudet, tilattu joku aika sitten H&M:ltä ja kyllä, ne on erittäin lyhyet ja tiukat. Yleensä inhoan tollasia shortseja, mutta noi on tosi korkeavyötäröiset eli peittää sitten puolestaan mahan :D 

P7250307.jpg

P7250306.jpg

Semmonen asu tällä kertaa, mitäs tykkäätte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe